четвъртък, май 23

Samsung BRB26713DWW/EF – Иновативност и ефективност във вградения хладилник с фризер

Samsung BRB26713DWW/EF е изключително функционален и същевременно стилен хладилник с фризер за вграждане, който се отличава с впечатляващи функционалности и най-новите технологии. Този модел е проектиран, за да отговори на нуждите на модерните домакинства, предлагайки оптимално съхранение на храните и персонализирани настройки.

Умни технологии за свежест и ефективност: Samsung BRB26713DWW/EF е снабден с иновативни функции, които осигуряват свежест и запазват качеството на съхранените храни. Технологията No Frost предотвратява образуването на лед във фризера, осигурявайки постоянна и равномерна температура. Twin & Metal Cooling задържа влагата на оптимално ниво, като предотвратява пресъхването на храните. Cool Select+ позволява персонализирани настройки за различни зони в хладилника, в зависимост от нуждите на съхраняемите продукти. Оптималният режим на влажност Humidity Fresh+ поддържа идеални условия за съхранение на плодове и зеленчуци.

Хладилник с фризер за вграждане Samsung BRB26713DWW/EF, 264 л, No Frost, Twin & Metal Cooling, Cool Select+, Optimal & Humidity Fresh+, Клас D, H 177.5 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Простор и удобство: С капацитет от 264 литра, Samsung BRB26713DWW/EF предлага достатъчно пространство за съхранение на всички ваши храни и напитки. Вътрешното разпределение на отделенията и рафтовете е удобно и лесно за организиране, позволявайки ви да намирате продуктите си бързо и лесно. Дизайнът също е премислен, за да отговаря на вашия интериор и да се впише перфектно във вашата кухня.

Енергийна ефективност: С клас на енергийна ефективност D, Samsung BRB26713DWW/EF е създаден, за да намали разходите за енергия и да помогне за опазването на околната среда. Съчетавайки интелигентни технологии и енергоспестяващи функции, този модел ви дава възможност да намалите потреблението си от електроенергия без да компрометирате на качеството на съхраняваните храни.

Дисплей и контрол: Samsung BRB26713DWW/EF е оборудван с ярък и интуитивен дисплей, който ви позволява лесно да следите и контролирате настройките на уреда. С няколко докосвания можете да регулирате температурата, да активирате различни функции и да получите информация за съхранените продукти. Този удобен и лесен за използване интерфейс ви дава пълен контрол над вашата храна.

Заключение: Samsung BRB26713DWW/EF е хладилник с фризер за вграждане, който се отличава с иновативни технологии, удобство и стилен дизайн. С впечатляващия си капацитет, функционалност и енергийна ефективност, този модел е идеалният избор за модерната кухня. Опитайте Samsung BRB26713DWW/EF и се насладете на свежестта и удобството, които предлага във вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply