вторник, февруари 27

Хладилник с фризер за вграждане Samsung BRB26602FWW/EF, 267 л, Клас F, No Frost, H 177.5 см – комбо решение за всяко домакинство

Samsung BRB26602FWW/EF е вградена комбинация хладилник с фризер с нетен обем 267 литра и височина 177.5 см., с цвят бял, подходящ е за всякакъв тип кухненски интериорни решения. Посоката на отваряне на вратите е класическа, вдясно и позиционирането му трябва да бъде съобразено с обкръжаващите го кухненски мебели.

Samsung BRB26602FWW/EF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Проектиран да покрива изцяло нуждите на семейството и да побира всички любими храни на домакинството, хладилникът има плътна, високоефективна изолация, като стените са по-тънки благодарение на технологията Space Max, на която се дължи способността да побира всички продукти без да заема много пространство.

Samsung BRB26602FWW / EF разполага с компресор с годишна консумация на енергия от 288 kWh, който е класиран в клас F по скала от А до G. Дигиталният инверторен компресор е интуитивен и тих, като стойността от 35 dB е една от най – ниските на пазара. Поддръжката  на по-равномерна температура се осъществява чрез автоматична промяна на настройките според нивата на влажност и маниера на употреба на хладилника. Ниското ниво на шум, доброто съотношение между качество и цена са едно от предимства на този хладилник-фризер, произведен от Samsung.

Samsung BRB26602FWW / EF е и интелигентен! Обезпечен с вътрешно LED  осветление, което освен, че помага да откриете по-лесно покупките, ви  спепестява електроенергия и не нагрява въздуха вътре. А, ако оставите вратата отворена, ще бъдете любезно предупредени  със звуков сигнал, благодарение на специалната система за сигнализиране за отворена врата.

Samsung BRB26602FWW/EF

Времето на постоянно изхвърляне на развалена храна от хладилника приключи! Изцяло ориентирани с грижа и любов към храната и запазване свежестта и вкусовите й качества, Samsung са помислили за специална технология All Around Cooling, която поддържа константа равномерна температура на охлаждане, работейки на всички нива във вътрешността на хладилника.

Освен това вече никога няма да се налага да размразявате, защото Samsung BRB26602FWW / EF е оборудван с охладителна система  No Frost, осигуряваща оптимално ниво на влажност в хладилника, предотвратявайки  образуването на лед във фризера.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply