сряда, април 24

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU – Интелектуална ефективност и съвременен дизайн за вашия дом

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU е инверторен климатик, който се отличава с впечатляваща ефективност, съвременен дизайн и интелигентни функции. Снабден с 12000 BTU и клас A++ енергийна ефективност, този климатик осигурява оптимален комфорт и намалява разходите за енергия.

Интелигентна ефективност: Samsung AR35 използва иновативната инверторна технология, която регулира мощността на компресора в зависимост от нуждите на помещението. Това позволява на климатика да работи с по-висока ефективност, като запазва желаната температура и намалява консумацията на енергия. Системата на климатика контролира и регулира температурата в помещението, осигурявайки ви комфорт през цялата година.

Елегантен и модерен дизайн: Съчетавайки функционалност и естетика, Samsung AR35 представлява елегантно допълнение към вашия интериор. С тънък и семпъл дизайн, този климатик се вписва перфектно във всяко пространство. Бялата цветова гама придава свежест и чистота, съчетани с изчистени линии и гладки повърхности. Независимо дали го инсталирате в хол, спалня или офис, Samsung AR35 се отличава със своя съвременен и стилен външен вид.

Инверторен климатик Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU 12000 BTU, Клас A++, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Умни функции и удобство: AR35 предлага различни интелигентни функции, които улесняват управлението и ви предоставят по-голямо удобство. С вградената Wi-Fi възможност, можете да контролирате климатика чрез специалното мобилно приложение на Samsung. Това ви позволява да променяте настройките на климатика от всяко място, дори когато не сте у дома. Можете да настроите график за включване и изключване на климатика, да промените температурата и да използвате различни режими, включително нощен режим, режим на енергийна спестяване и други.

Заключение: Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU е инверторен климатик, който обединява интелигентност, ефективност и стилен дизайн. С него можете да се насладите на комфортна и приятна среда във вашето домове или офис пространство. Интелигентните функции и възможността за дистанционно управление ви дават пълен контрол върху климатика, докато ниският ниво на шум и ниска консумация на енергия ви осигуряват удобство и икономия. А съвременният дизайн на Samsung AR35 допринася за елегантността на вашия интериор и добавя допълнителна стойност към всяко помещение.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply