понеделник, март 4

Климатик Samsung AR18TXHZAWKNEU – подходящ за големи помещения

Елегантният климатик Samsung AR18TXHZAWKNEU предлага основен капацитет от 18 000 BTU, с което гарантира перфектно охлаждане, отопление, премахване на влагата и вентилация на големи помещения с обем до 50 кв.м.

Основният капацитет на климатик Samsung AR18TXHZAWKNEU е 18 000 BTU, като капацитетът му на затопляне достига дори до 20 000 BTU. Подходящ за Вашата просторна дневна или кухненски бокс. Минималната температура, която уредът може да постигне по време на охлаждане е -10°С, максималната температура при отопление е +24°С.

Samsung AR18TXHZAWKNEU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Климатикът регистрира висока енергийна ефективност по време на своята работа, която е клас А++ при охлаждане и клас А при отопление. Вашите просторни и широки помещения ще бъдат добре охладени или отоплени и то за съвсем скромна сметка.

Както вече споменахме, по горе, освен за отопление и охлаждане, климатик Samsung Luzon е подходящ за отстраняване на влагата във въздуха, като регистрира премахване на до 2 литра влага за час работно време. Това е една изключителна възможност, която можете да си позволите, като по този начин ще приключите проблемите с нездравословния въздух у дома и закупуването на скъпи устройства за премахване на влажността, каквито са някои влагоабсорбатори.

Характеристиките на климатик Samsung AR18TXHZAWKNEU ще Ви оставят впечатлени. Нека Ви запознаем с част от тях. Инверторен мотор във вътрешността, използващ специален Digital inverter BLDC, който Ви дава възможността от 4 различни скорости на вентилатора, както и контрол на въздушния поток нагоре/надолу и ръчно управление на въздушния поток наляво/надясно.

С климатик Samsung Luzon не трябва да се притеснявате, че въздухът, който дишате у дома е некачествен и съдържа голямо количество прахови частици и акари. Той притежава функция за Самопочистване, както и специално разработения Easy Filter Plus, което помага за намаляване на разходите за сервизна поддръжка и удължава експлоатационния срок на устройството.

Samsung AR18TXHZAWKNEU

Климатикът има Таймер, който можете да нагласяте с отложен старт и лесно да контролирате работните му часове. Функция Auto Restart, която запазва настройките на климатика в случай на внезапно прекъсване на работата му, като например прекъсване на електрическото захранване, като по този начин го предпазва от повреди.

Специалните режими Auto, ECO, Good Sleep и режим Quiet ще се грижат за Вашето удобство и тишина докато учите, работите или спите. Можете да персонализирате работата на климатика в икономичен режим, подтискащ усилената работа на компресора с цел намаляване на разхода; Тих режим, с който уредът става напълно безшумен или Sleep режим, подходящ за малките часове от денонощието, предназначени за сън и почивка. Sleep режимът ще се грижи за комфорта на Вашия сън, като Ви предпазва от изстудяване, претопляне или изсушаване на въздуха.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply