четвъртък, юни 13

SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU – Wi-Fi климатик с опция за бързо изстудяване

SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU e едни от иновативните климатици. Със своето Wi Fi управление и висока енергоефективност, климатикът се превръща в един от конкурентите във високия клас.

SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU е климатик, разполагащ с възможност за свързване в интернет мрежата ви. Wi-Fi функционалността дава възможност за управление на климатика рпез мобилното устройство. Приложението е направено изключително удобно за употреба и е насочено изцяло към това да достави максимално удобство на потребителя.

SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Приложението има възможност за настройка на желания от Вас режим на работа. Така дори в летни горещи дни, може да зададете на климатика да стартира работа, без дори да се намирате в стаята. Климатикът разполага с възжможност за съхранение на данни, запазване на предпочитания и модели на използване.

Според производителя, SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU разполага с възможност за охлаждане на въздуха до 43% по-бързо. Цифрова инверторна технология, заедно с по-голям вентилатор, се грижат за това, студеният въздух да достига по възможно най-бърз начин до вас, като големите отвори на климатика позволяват разпространяването му на възможно най-голяма площ.

Като говорим за площ, следва да отбележим че препоръчителната, която може да бъде покрита от климатика е цели 35 кв.м. Така той става подходящ за използване във всяка стая. Още повече, че той може да бъде използван в режим за спокоен сън. Режимът позволява оптимален контрол на температурата, а антибактериален филтър предпазва въздуха от замърсяване.

SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU

Освен всичко останало, SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU разполага с възможност за самопочистване. При изключен климатик, уредът автоматично премахва прах и влага от топлообменника. По този начин се преодтвратява нежеланата миризма на мухъл, а животът на уреда се удължава значително.

Климатикът е и един от най-енергоспестяващите. Разполага с режим ECO, който използва по-малко енергия, позволявайки ефикасно охлаждане. Енергийната ефективност на климатика в режим на охлаждане е А++, а при затопляне А+.

Изключително удобен и насочен изцяло към желанията на потребителя, SAMSUNG AR12TXFYAWKNEU е климатик, който може да бъде използван във всяко домакинство – включително при семейства с алергии към прах.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply