четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 85Q60T, 85″ (214 см) Ревю

Телевизор Samsung 85Q60T, 85″ (214 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Насладете се на следващо ниво на качество на картината с QLED. Quantum HDR разкрива детайлите и контраста, така че можете да видите детайлно цветове във всяко изображение.

Samsung 85Q60T

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Dual LED технологията за двойно LED осветление настройва цветовия тон, за да съответства на типологията на вашето съдържание, така че можете да му се насладите.

Телевизор Samsung 85Q60T, 85″ (214 см) е с Quantum Processor Lite. Качество на изображението, става възможно благодарение на един чип, който управлява цвета, оптимизира високото съотношение на контраста и управлява HDR. Неговият алгоритъм ви позволява да предоставя ясни изображения, като същевременно регулирате яркостта и звука според мястото, където се намирате, и сцената на екрана.

Няма нужда да седите точно пред телевизора. Широкият ъгъл на видимост на телевизора QLED разпределя равномерно светлината и намалява загубите за по -добро гледане от всеки ъгъл.

С технологията FreeSync (VRR) ще можете да намалите времето за забавяне на вашите игри, за да достигнете идеалната скорост на играта, от която се нуждаете, за да достигнете върха.

Телевизор Samsung 85Q60T, 85″ (214 см) е с операционна система Tizen 5.5 и четириядрен процесор.

Ambient Mode функция, която когато прожектирате любимите си снимки на телевизионния екран, самият телевизор се съчетава елегантно с декора. Можете да покажете още снимки, в хубав колаж или можете да ги видите в последователна презентация.

Телевизор Samsung 85Q60T, 85″ (214 см) е още по -интелигентен със Smart Hub на Samsung и уникално дистанционно управление. Цялото съдържание, което искате да видите, ще бъде на една ръка разстояние, независимо дали от полето за съдържание, конзолата за игри, приложенията или директно от телевизора. Всичко се събра за вас на едно място.

Samsung 85Q60T

Всичко е толкова лесно с гласовия контрол (Alexa / Bixby / Google Асистент). Сега можете бързо да получите достъп до любимото си съдържание и да контролирате вашия телевизор и други свързани устройства из къщата. Просто му кажете какво искате.

С интегрирания SmartThings Samsung QE85Q60TAUXXH, 85″ (214 см)  може да се свърже към други устройства и сензори, така че можете да включите светлините и дори да използвате прахосмукачката, докато сте седнали удобно на дивана.

Телевизорът Samsung 85Q60T, 85″ (214 см) предлага един съвсем нов свят.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply