четвъртък, юни 13

Samsung 85CU7172: Импозантен размер и кристално ясно изображение за киноизживяване у дома

Samsung 85CU7172 е големият телевизор, който ще ви запленява със своя импозантен размер и изключително качество на изображението. Със своите 85 инча, този модел предоставя истинско киноизживяване у дома, като ви потапя в магията на големия екран.

Телевизор SAMSUNG 85CU7172, 85" (214 см), Smart, UHD 4K, Клас F, LED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Основната характеристика на Samsung 85CU7172 е неговият кристално ясен дисплей. С използването на технологията Crystal UHD, телевизорът предлага изображение с изключителна резолюция 4K Ultra HD. Това означава, че всеки пиксел е внимателно изобразен, за да се постигне остър и детайлен вид. Цветовете са ярки и наситени, докато контрастът е динамичен, осигурявайки реалистично изживяване на всяка сцена.

85CU7172 разполага с функцията HDR (High Dynamic Range), която допълнително подобрява контраста и цветовете, осигурявайки по-голяма дълбочина и живост на изображението. Без значение дали гледате филми, спортни събития или игри, ще се наслаждавате на богати цветове и ярки детайли, които ще ви пренесат директно в сърцето на действието.

Телевизор SAMSUNG 85CU7172, 85" (214 см), Smart, UHD 4K, Клас F, LED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този модел е оборудван с интелигентна функционалност, благодарение на операционната система Tizen. С нея имате достъп до множество приложения и услуги, които ви предлагат безкрайно разнообразие от съдържание. От стрийминг на любими филми и сериали до преглед на видеоклипове в YouTube, вие сте свързани с много възможности за развлечение. Гласовото управление ви позволява да контролирате телевизора чрез гласови команди, което прави навигацията и търсенето още по-удобни.

85CU7172 се отличава с впечатляващата си свързаност. С разнообразие от портове, включително HDMI, USB и Ethernet, можете лесно да свържете външни устройства към телевизора. Можете да свържете игрова конзола, Blu-ray плейър или компютър, за да се насладите на разнообразие от мултимедийни източници. Освен това, вграденият Wi-Fi ви позволява да се свържете към интернет и да използвате различни онлайн услуги.

Заключително, Samsung 85CU7172 е телевизор, който предлага голям екран и кристално ясно изображение, което ще ви потопи в уникално киноизживяване у дома. С богатите цветове, детайлите в 4K Ultra HD резолюция и интелигентните функции за развлечение, този модел е подходящ за всички, които ценят големия екран и висококачественото визуално изживяване.

Leave A Reply