четвъртък, май 23

Телевизор Samsung 85AU8072 – огромен, впечатляващ и неповторим

Приключението е невероятно, когато имате в дома си огромен телевизор, и особено ако това е телевизор Samsung 85AU8072. Размерите му от 85 инча (214см диагонал) позволяват да го използвате в големи зали, като информационно табло, в просторната Ви градина с външна кухня, във Вашия дом или Вашето работно място. Ако ограниченията не са за Вас и не обичате да ,,влизате’’ в тесни рамки и посредствени размери, то непременно трябва да притежавате Samsung 85AU8072.

LED технологията на неговия дисплей позволява поддържането на перфектна 4К картина, въпреки колосалните му и впечатляващи размери. Гърбът и рамката на панела около екрана са в стилен и класически черен цвят.

Samsung 85AU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С операционната система Tizen, която е една от най-проспериращите и ултрамощни системи сред телевизионните приемници, Ви дава достъп до едни от най-актуалните и тематични видео приложения YouTube, Netflix и HBO Go. Обширното съдържание от тези онлайн платформи можете да управлявате само със собствения си глас. Без никакви дистанционни, копчета и тромаво прелистване на страници! Нужно е само да произнесете на глас търсеното от Вас заглавие или жанр, и Вашия личен Гласов Асистент Bixby ще визуализира на екрана резултатите от Вашето гласово търсене – още следващата секунда. Можете да задавате различни гласови команди на Bixby, като например това да увеличи/намали звука или пък да увеличи/намали яркостта на контраста и др.

Ако обширното съдържание, което YouTube, Netflix и HBO Go ще Ви предоставят, не Ви е достатъчно, то ще можете да прехвърлите съдържанието от Вашия Smart телефон на този голям 85 инчов екран. Представете си колко вълнуващо би било да можете да разглеждате Вашите любими снимки и видео клипове от последното Ви приключение на огромен 85 инчов и кристално чист екран.

С технологиите подобряващи изображенията: UHD Dimming, Natural Mode Support, Dynamic Crystal Color, Mega Contrast и Film Mode ще можете да се наслаждавате на невероятна пъстроцветна магия, каквато само цветовете и техните нюанси могат да възпроизведат. Филмовият режим изглажда преходите на кадрите, докато гледате продължителни видео съдържания. Технологията Mega Contrast Ви дава много високо динамично съотношение на контраста, отколкото статичният контраст може да Ви даде.

Скоростта на обновяване на картината на Samsung UE85AU8072UXXH е 50 Hz, като от това облагодетелствани могат да се почувстват всички любители на игрите. Освен това ALLM (Auto Low Latency Mode), автоматичният режим с ниска латентност, ще позволява на телевизора автоматично да превключва към конкретен режим на игра, когато открие нужния геймплей.

Samsung 85AU8072

Аудио технологиите: Dolby Digital Plus, Multiroom Link и Audio Pre-selection Descriptor ще се погрижат този голям телевизор да бъде подобаващо озвучен. Dolby Digital Plus може да превърне всеки подтиснат звук в мощно и заобикалящо Ви съраунд озвучаване и то без да закупувате скъпи и излишно прехвалени аудио и саундбар системи. А, ако вече имате такава саундбар система, то можете да я обедините заедно с високоговорителите и аудио системата на Samsung 85AU8072, посредством технологията Multiroom Link, за да направите тяхното аудио изразяване многократно по-качествено. Мощността на вградените говорители на Samsung 85AU8072 е 20 W.

Телевизорът може да осъществи Bluetooth и Wi-Fi връзка или да бъде свързан с други устройства чрез своите портове: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot и 2 x USB порта.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply