четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 85AU7172 – 8-мото чудо на света

Със своите внушителни размери от 214см (85 инча), телевизор Samsung 85AU7172 определено може да се конкурира за осмото място сред великите чудеса на света. Невероятният екран на Samsung 85AU7172 се запълва от кристално чиста картина, с ярки, динамични и наситени цветове, изградени от 3840 х 2160 пиксела и технологията за динамичен контраст HDR. High Dynamic Range увеличава нивото на яркостта така, че да можете да се насладите на огромен спектър от цветове и детайли, дори в най-тъмните сцени.

Samsung 85AU7172

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Насладете се на отлична 4K UHD резолюция благодарение на 4K процесора Crystal Processor, невероятна детайлност благодарение на поддръжката на HDR10 + и резки и задълбочени контрасти благодарение на технологиите UHD Dimming и Mega Contrast. Ще изпитате и по-реалистично изразяване на цветовете благодарение на усъвършенстваната технология за цветово картографиране.

PurColor прави гледането на филми толкова оживено, че никога няма да се чувствате сами в стаята, дори ако наистина няма никой около Вас. PurColor позволява на телевизора да показва огромна гама от цветове, предлагайки Ви впечатляващо качество на картината за вълнуващо изживяване при гледане.

Потопете се в любимата си музика с Dolby Digital Plus за най-доброто аудио изживяване. Технологията Multiroom Link може да се свърже с Вашата домашна Wi-Fi мрежа, свързвайки Вашите съвместими високоговорители заедно и ще Ви дава пълен контрол върху всеки един от тях. Пуснете една и съща песен в дома си, или пуснете различна песен във всяка стая и използвайте високоговорителите си, за да създадете стерео система. Технологията Multiroom отключва цял свят от аудио възможности.

Възпроизвеждането на филми или музика от мобилния Ви телефон към телевизора е лесно с едно докосване. След като свържете успешно двете устройства (съвместимост с iOS и Android), те ще се разпознават всеки следващ път и незабавно ще правят възможно възпроизвеждането на любимия Ви филм или предаване. С този Smart телевизор е бързо и лесно да прехвърлите желаното съдържание на екрана му и да се насладите на по-нататъшно непрекъснато гледане.

Samsung 85AU7172

Панелът на Samsung UE85AU7172UXXH е в тъмносив цвят с размери 60.9 x 1083.9 x 1895.9 мм. Перфектният му и елегантен дизайн насочва вниманието към най-чистото изображение. От всеки ъгъл можете да видите минималистичния, семпъл стил, който лесно ще се интегрира в дизайна на Вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply