четвъртък, май 23

Колкото повече, толкова повече – Samsung 82TU8072

Колкото повече, толкова повече. Това явно е било мотото не само на Мечо пух, но и на Samsung, когато са създавали новия Samsung 82TU8072.

Samsung 82TU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Рядко се сблъскваме с огромни екрани. Повечето от нас предпочитат стандартните 50 инчови телевизори, а в изключителни случаи може да стигнем до 60 инча. Тук обаче говорим за нещо съвсем различно. Нещо, което допреди години не бихме си помислили. Samsung 82TU8072 разполага с 82 инчов екран! Това е повече от 2 метра диагонал на 4К Ultra HD картината. Този звяр разполага с толкова голяма площ на видеовъзпроизвеждане, че лесно може да се загубите в него.

Рамката около екрана е толкова незначителна, че картината създава усещане за безкрайност. Телевизорът е изключително попадение за всички, които разполагат с наистина огромно домашно пространство или просто заведение, на което често излъчват спортни събития.

И да, това е един от най-добрите телеивозори за спортни събития. Устройството разполага със система за разпознаване на динамичните картини. Тя ги обработва внимателно и предава чиста картина, без излишни накъсвания и загуба на цветове.

Екранът е наситен с най-различни стабилизатори, като HDR 10+, Crystal 4K Процесор и UHD Dimming. По този начин ще се любувате на най-богатата палитра от цветове, с изключително внимание към детайла. Телевизорът отразява тъмните цветове по такъв начин, че да не усещате разликата при смяна на картината.

Смарт функционалностите идват чрез операционната система Tizen. Те работят бързо, плавно и дават възможност за безкрайно сърфиране в интернет. Може да теглите приложения, да гледате любимите си песни или влогъри в YouTube или просто да се облегнете на дивана и да се наслаждавате на безкрайни филмови маратони през уикенда.

Samsung 82TU8072

За разлика от повечето телевизори на Samsung, този идва с безкомпромисно качество на звука, като е снабден с 20 W говорители и Dolby Digital Plus качество. Въпреки това, може да свържете телевизора със саунд система и да поставите говорителите навсякъде в дома ви, получавайки филмово-звуков ефект.

Samsung UE82TU8072UXXH е един от най-изумителните телевизори на пазара. Огромният екран е рядко срещан и надали може да остави някой равнодушен към външният му вид. Освен това за цената си, получавате наистина отлична възможност за видео преглед.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply