сряда, октомври 4

Samsung 75TU8072 Ревю

Samsung 75TU8072 е нов модел Ultra HD телевизор. Той е оборудван с едни от най-добрите технологии за изображение, диагонал от 189 см и 4К резолюция.

Телевизорът разполага с най-новите технологии, относно смарт функционалностите. Той се базира на Tizen OS операционна система и работи еднакво добре при сдвояване с Android и iOS. Телевизорът позволява да управлявате машината дистанционно от Amazon, Alexa или Google Assistant. Може да използвате гласа си за да правите неща като изключване на телевизора, увеличаване или намаляване силата на звука, промяна на входовете, настройките картината и т.н.

Samsung 75TU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тъй като телевизорът разполага с YoUTuBe, HBO Go, Netflix, може да използвате гласовите команди за смяна на песента или избор на филм. И като заговорихме за филми, следва да отбележим, че телевизорът разполага с едни от най-иновативните технологии за предоставяне на чисто изображение. HDR10 +, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, UHD Dimming, Dynamic Crystal Color са само част от функционалностите, на които може да разчитате.

Те предоставят чиста, качествена и надежна картина. По-бързите кадри се приливат, без да се губи качеството, предоставяйки плавно и наситено изображение. Освен всичко гореизброено, телевизорът разполага с 4К резолюция. По този начин може да видите изображения с ниска разделителна способност, във високо качество. Благодарение на 4К upperscaler ще се насладите на процес, който оставя и най-големите скептици впечатлени.

Той започва с анализ на получения сигнал, за да се определи какъв тип и разделителна способност е той – телевизия на живо или стрийминг, HD или full HD. След това идва намаляването на шума. След това ръбовете, текстурите и детайлите се анализират и изострят съответно, така че сигналът да се преобразува, за да съответства на разделителната способност на родния панел.

Звукът се осигурява от 20 w аудио система, с превъзходни звукови характеристики Adaptive Sound Control, Multiroom Link, Dolby Digital Plus и Bluetooth Audio.

Със Samsung Multiroom Link можете лесно да настроите звукова система, която да работи, където пожелаете. Просто добавете съвместими аудио системи в различните стаи и тази технология ще ви позволи да създадете цялостна, унифицирана аудио система, която да работи в целия дом.

Със Samsung 75TU8072 Ще се наслаждавате на жив, висококачествен съраунд звук от цялото ви любимо съдържание с Dolby Digital Plus. Независимо дали гледате филми, телевизионни предавания, онлайн видеоклипове или концерти. Dolby Digital Plus гарантира, че винаги получавате постоянно качество на звука. Това е аудио технология, базирана на Dolby Digital 5.1, стандартният комплект за звуци от киното, излъчването и домашното кино. Това е част от цялостна екосистема, която включва създаване на съдържание, разпространение на програми, производство на устройства и потребителско изживяване.

Samsung 75TU8072

Новият телевизор Samsung UE75TU8072UXXH ви предлага възможността да изпитате изключителни Ultra HD изображения с диагонал от 189 сантиметра, както и да тествате мощността на операционната система чрез четириядрения процесор, като всичко това се допълва от ултратънкия му външен вид. Освен всичко това, телевизорът е достатъчно тънък, за да бъде монтиран близо до стената и предоставя възможност за широки ъгли на гледаемост. Така цялото семейство ще може да се радва на незабравими мигове пред големия екран.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply