понеделник, юни 24

Samsung 75TU7092 – истински гигант в света на телевизорите

Гледали ли сте филм на голям екран? Повечето от вас, само на кино. Е, сега Samsung 75TU7092 ще ви предостави възможност да пренесете кино салона в дома ви!

Samsung 75TU7092

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Огромният екран на Samsung 75TU7092 се простира на цели 75 инча – 189 см. Телевизорът разполага с 4К Ultra HD разделителна способност и резолюция 3840 х 2160. Преди да закупите този гигант, трябва добре да обмислите дали ще пасне на дома ви. Този гигант тежи малко повече от 40 кг и притежава внушителни размери: 1672.2 x 957.7 x 59.5 мм.

С внушителните размери, обаче идва и внушителната картина. Телевизорът е снабден с безбройни технологии, увеличаващи качеството на картината:

  • UHD Dimming – технология за автоматично коригиране на черните картини;
  • HDR 10+ – най-модерната технология за повишаване качеството на картина и детайл;
  • Crystal Processor 4K – изкуствен интелект за невероятна картина;
  • PurColor – увеличаване броя на възпроизвежданите цветове;
  • Film Mode – с него ще придобите незабравимо филмово усещане.

Това е само една кратка част от технологиите, които ще ви спомогнат да засилите кино усещането в дома си. Освен това звуковите качества могат да бъдат пренесени на саунд система, така че да получите истинско surround звучене.

Телевизорът работи и с AirPlay 2. Вграденият софтуер може да предава или споделя съдържанието от устройства Apple на екрана на телевизора. С Game Enhancer технологията може да оптимизирате вашия екран, за да получите по-малко лаг при гейминг. А опцията  за отдалечен достъп, ви дава възможност да използвате 75 инчовият екран, като дисплей на компютъра ви.

Samsung 75TU7092 е с Tizen операционна система. Тя работи бързо, без излишно забавяне и предоставя достъп до всички видео платформи. Може да гледате безкрайните видеа на YouTube, да достъпвате най-новите филми на HBO Go или да гледате любимите си Netflix сериали.

Samsung 75TU7092

Каквото и да правите, обаче, Samsung UE75TU7092UXXH си остава изключително впечатляващо устройство. Големият екран сяшак приковава всички пред него и всеки един от нас лесно може да загуби представя за времето, прекарано там.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply