четвъртък, юли 25

Телевизор Samsung 75QN900A – 8К качество на картината с 80W озвучаване

Това е първокласният 8К QLED телевизор, от гамата за 2021г. Подобно на всички QLED дисплеи, той има почти безкрайно съотношение на контрастa, без необходимост от функция за локално затъмняване, което води до дълбоки, еднородни черни нюанси без забележим разцвет около ярки обекти в тъмни сцени. Samsung 75QN900A също така притежава невероятно широк зрителен ъгъл, което го прави чудесен избор за широко разположение на местата за гледане, тъй като изображенията остават точни, дори когато са гледани отстрани.

Samsung 75QN900A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Обогатяващият контраст и диапазонът от милиарди цветове и нюанси в 8К качество са заслуга на специалните технологии: QuantumDot, HDR и NEO QLED. Те притежават способността да насищат дисплея с милиарди наночастици (органични диоди), които се задействат от светлината, и способността да създават както изключително ярки и отчетливи образи, така и вълшебството да придават яснота на най-тъмните кадри и обекти. С високото 8К качество всеки обект от екрана е много по-реалистичен и наситен с цвят, отколкото дори можете да си представите.

Екранът на Samsung 75QN900A е плосък, с изтънчен сребрист цвят на панела и дължина на диагонала 189см (75 инча).

Този Smart телевизор ще преобрази всеки Ваш ден и всяка вечер, благодарение на разнородните и тематични съдържания, които предлага, благодарение на своята операционна система Tizen. Тя Ви осигурява достъп до видео приложенията YouTube, Netflix и HBO Go и тяхната безкрайно дълга и широка база данни от клипове, телевизионни предавания, тематични канали и премиерни филми във всякакви жанрове.

За лесното откриване на търсеното от Вас заглавие сред избрания от Вас стрийминг канал ще Ви помага специално разработения за целта Гласов асистент Bixby. Той ще е на Ваше разположение 24/7, за да изпълнява Вашите гласови команди за управление на  телевизора без дистанционно.

Samsung 75QN900A може да осъществи Mirroring връзка с Вашия iOS или Android Smart телефон, за да дублира двата екрана и да Ви позволи да използвате този 75 инчов дисплей сякаш е телефон, който държите в ръцете си. Телевизорът може да бъде свързан също чрез безжична Bluetooth или Wi-Fi връзка, за да получава съдържания или може също така да създаде свои собствени записи на филми и предавания чрез функцията USB recording. Не пропускайте нито едно любимо предаване или сериал, само защото не сте си у дома. Оставете USB recording да запише в реално време пропуснатото и след това му се насладете спокойно, когато отново сте си у дома.

Към Samsung QE75QN900ATXXH можете да свържете и Вашите любими периферни устройства като геймпад, слушалки, клавиатура, високоговорители и други чрез портовете: 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 3 x USB и 4 x HDMI 2.1 порта.

Специалните и добре подбрани технологии на изображенията, които този телевизор използва, му позволяват отлична точност в цветовете, без никакви проблеми при надграждането на съдържания с по-ниска разделителна способност до 8К качество. Високата резолюция на екрана се състои от 7680 х 4320 пиксела. Технологията Quantum Matrix Pro осигурява масивно намаляване на разцвета на картината чрез прецизно осветление, с разкриващи детайлите дълбоки черни тонове, захранвани от малки квантови мини светодиоди.

Картината на Samsung 75QN900A може да се променя и подобрява автоматично, в това число да самоуправлява своя контраст, яркост и затъмненост, спрямо условията в стаята, в които се намира. Така, ако в стаята е прекалено тъмно, технологията Adaptive picture ще се погрижи да оптимизира нивата на синята светлина и на яркостта, за да бъдат максимално комфортни за Вашите очи.

Samsung 75QN900A

Със затаен дъх, освен картината, ще Ви остави и мощността на 80 W вградени високоговорители на аудио системата тип 6.2, които могат да надградят звука от телевизора до съраунд озвучаване чрез технологията Dolby Digital Plus или пък да обединят всички високоговорители във Вашия дом, като ги накарат да работят заедно, чрез технологията Multiroom Link.

Докато следите Вашия любим филм или телевизионно предаване технологиите Adaptive Sound+ и (AVA) Active Voice Amplifier ще се грижат да чувате прекрасно всеки един звук, мелодия или диалог. Те дори ще анализират непрестанно нивата на шум в стаята, в която се намирате, и ще увеличат автоматично нивата на звука, ако в стаята се появи по-висок шум.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply