четвъртък, юни 13

Samsung 75QN800B: Импониращ размер и изчистена картина за удивително домашно киноизживяване

Samsung 75QN800B е телевизор, който носи впечатляващ размер и изчистена картина, които обещават удивително домашно киноизживяване. Със своя голям 75-инчов екран и висока резолюция, този модел ви предлага по-голяма и по-реалистична картинка, която ще ви потопи в света на вашия любим филм или телевизионен сериал.

Телевизор Samsung 75QN800B, 75" (189 см), Smart, 8K, Neo QLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Главното предимство на Samsung 75QN800B е неговият QLED дисплей. Тази технология използва квантови точки за предаване на светлина, което дава на изображението по-широк спектър от цветове и по-голяма яркост. Това означава, че цветовете изглеждат по-наситени и живи, докато ярките области на изображението са още по-ярки и плътни. Също така, технологията за местно затъмняване Precision Black Control осигурява по-дълбоки черни и по-добър контраст, което добавя още повече детайли към визуалното изживяване.

75QN800B разполага с функции за подобрение на картина, които ще ви помогнат да настроите изображението според вашите предпочитания. HDR (High Dynamic Range) разширява динамичния обхват на изображението, като предоставя по-ярки светлини и по-дълбоки черни. Motion Rate 240 осигурява гладки и плавни движения, което е идеално за гледане на спортни събития и действия с висока скорост. Освен това, Auto Game Mode автоматично превключва в режим на игра, когато засече свързано игрово устройство, за да ви осигури най-доброто игрово изживяване без забавяне.

Телевизор Samsung 75QN800B, 75" (189 см), Smart, 8K, Neo QLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

75QN800B разполага също с интелигентни функции, които гарантират разнообразие и удобство. Tizen операционната система ви дава достъп до различни стрийминг платформи, приложения и онлайн съдържание, така че можете да се наслаждавате на своите любими филми и сериали без прекъсвания. Гласовият асистент ви позволява да контролирате телевизора си с гласови команди, което прави навигацията и достъпа до съдържание още по-удобни.

Samsung 75QN800B се отличава и с разнообразие от портове и връзки, които ви позволяват да свържете различни устройства. Чрез HDMI, USB и Ethernet портовете можете лесно да свържете игрови конзоли, Blu-ray плейъри, компютри и други устройства за развлечение или работа.

В заключение, Samsung 75QN800B е впечатляващ телевизор, който предлага импониращ размер и изчистена картина, съчетани с интелигентни функции и разнообразие от връзки. С този модел ще се наслаждавате на удивително домашно киноизживяване и ще се потопите в вълнуващите светове на вашите любими филми и сериали.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply