четвъртък, юли 25

Samsung 75Q70A – с гласов асистент Bixby

Новият Samsung 75Q70A с QLED технология дава предимството да гледате много по-реално изписани изображения, отколкото на до сега познатите конвенционални телевизори. QLED телевизорът е базиран на технологията Quantum dot, с квантови точки с наноразмер, които правят картината много по-осветена и успяват да разгърнат пълния потенциал на цветовете. QLED представя всяка една картина по-уникален начин, с естествено подобрен коефициент на контраста. Цветовете са реални, отчетливи и живописни, сякаш са погледнати през рамката на прозорец, а не през рамката на телевизор.

Samsung 75Q70A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung QE75Q60AAUXXH може да накара, дори всички онези хора, постоянно твърдящи, че не обичат да гледат телевизия, да се спрат пред него и да се загледат. Със Samsung 75Q70A ще заобичате още повече гледането на филмите, както и играенето на видео игри, защото той мисли и за хората с джойстик в ръка, за които видео игрите са ежедневие. С Motion Xcelerator Turbo+ можете да се насладите на всяка игра, както никога до сега. С характеристиките FreeSync Compatible, VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) и HGiG ще забравите за забавянето в курсивните и бързи движения, както и за всяко едно друго засичане, замъгляване и прескачане на образите.

Технологията HDR10+ позволява на Вашия телевизор да открива яркостта в пространство за гледане и да прави микро настройки на своята яркост и контраст в отговор на промените в стаята. Тоест, когато осветлението в стаята е спряно и е тъмно, телевизорът сам ще настрои яркостта си на по-високо ниво, подходящо за гледане и обратно – когато светлината в стаята е прекалено силна, телевизорът сам ще се оптимизира, така че картината му да бъде приятна за всички, които го гледат.

Bixby е революционна иновация с изкуствен интелект, която слуша командите, които изричате и доверено ги изпълнява. Гласовият асистент Bixby е иновация в телевизорите на Samsung и атрактивна технология за всеки един потребител. Bixby се самообучава от Вашите модели на ползване и предпочитания, и непрекъснато усъвършенства уменията си, за да Ви бъде максимално полезен, когато искате да намерите даден филм или предаване.

Дори погледнат отстрани, Samsung 75Q70A изглежда невероятно. Технологията Wide Viewing Angle Ви позволява да наблюдавате ясни образи от всеки ъгъл на стаята. В комбинация с нея, интелигентната технология Adaptive Picture насища изображенията погледнати от по-малък ъгъл, така че да Ви бъде удобно и еднаква приятно да гледате както от дивана в левия ъгъл, така и от канапето в дясно.

Samsung 75Q70A оптимизира всеки тон и саундбар. Технологията Q-Symphony обединява телевизионните високоговорители и саундбара да работят едновременно, за по-добро покритие, без да деактивират високоговорителите на телевизора.

Няма как да остане незабелязан и неспоменат и новият дизайн на Samsung 75Q70A, който се запомня от пръв поглед. Много по-изтънчен, стилен и тънък. Рамката на Samsung 75Q70A е бижу, което всеки дом заслужава да притежава. Визията и дизайнът на Samsung 75Q70A се вписват идеално в интериора, сякаш винаги са били част от него.

Samsung 75Q70A

Но, това не е всичко! Този телевизор предлага много повече възможности от стандартното гледане на филми и предавания. На него можете да пренесете работата си и цялото съдържание от компютъра, лаптопа или телефона си, да улесните професионалните си задължения и да ги направите видими на голям екран. По-този начин ще организирате всичките си задачи много по-лесно, докато се наслаждавате на образи с високо качество и прекрасна картина. Multi View ще Ви позволи дори да изпълнявате и следите по няколко неща едновременно, като разпределя пространството на няколко по-малки екрана. Със Samsung 75Q70A определено спестявате време, още повече, че функцията Tap View Ви позволява да пренасяте цялото съдържание, което желаете, само с едно докосване на телефона до рамката на телевизора. Без повече никакво чакане, досадно натискане на копчета и клавиши. Бързо, точно и лесно. Samsung 75Q70A е много повече от телевизор – той улеснява ежедневието, спестява време и дарява с удобство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply