понеделник, март 4

Samsung 75Q60A – огромен и с неповторими качества

Този модел телевизор ще внесе неповторим стил и хармония във всеки дом. Големият му екран не само впечатлява с внушителните си размери от 75 инча (189см диагонал), но умее да Ви потопи в невероятното качество на картината си. Технологията на изображение, на Samsung 75Q60A е Quantum Dot. Тази иновация изобразява всеки миниатюрен детайл, всяка малка точка и всяка фина линия. Quantum Dot възпроизвежда сто процентовия обем на нюансите, с което картината се превръща в истинско изображение на изкуството, изрисувано от велик художник.

Samsung 75Q60A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Друга технология, наречена Dual LED подпомага пресъздаването на реалистични образи чрез специална подсветка, регулираща цветния тон и оптималната яркост на картината. Quantum HDR също има главна роля за реалното възпроизвеждане на цветовете. Тази технология е с висок динамичен обхват, разширяваща обхвата и характеристиките на всяка сцена и всеки кадър от нея.

Samsung 75Q60A е стандарт за телевизор с висока разделителна способност (UHDTV). Резолюцията на хоризонталната разделителна способност на дисплея на Samsung 75Q60A е от 3840 х 2160 пиксела (4К UHD), което го прави доминиращ над стандарта за 4К. Дори телевизионната индустрия и големия уебсайт за споделяне на видеа YouTube са приели резолюцията 3840 х 2160 като свой стандарт.

Друга забележителна иновация също участва в отбора от технологии, оформящи перфектната картина на Samsung QE75Q60AAUXXH. Това е Supreme UHD Dimming. Благодарение на нея, дори в най-тъмните сцени – бялото запазва своята яркост, а черните и тъмни образи не се сливат в тъмнината, а се отличават един друг, в хиляди нюанса тъмно, за да виждате ясно картината, дори когато е мрак. Supreme UHD Dimming регулира сама контраста и нивото на яркостта си, според осветеността на кадрите и запазва добрата видимост на картината.

Очарованието си от картината ще запазите и когато чуете и нейното невероятно озвучаване с Dolby Digital Plus. Тази технология разрешава проблема с ограничената честотна лента. Идеална за всяко домашно кино, като не само обогатява неговия звук, но превръща стаята в кино салон. Някои от невероятните характеристики на Dolby Digital Plus:

  • До 7 канала съраунд звук;
  • Обратна съвместимост с Dolby Digital;
  • Подобрява звуците и тоновете в диалога;
  • Изравнява силата на звука;
  • Елиминира скоковете на обема;
  • Пропуска многоканален звук от мобилни устройства (дори такива, които не поддържат съраунд);
  • 20 W мощност на говорителите.

Технологията Object Tracking Sound Lite (OTS Lite), заедно с превъзходната аудио система на телевизора ще допълни чувството на потопеност в сцената, сякаш се намирате в нейния център, а не на дивана срещу екрана.

Друга технология Multiroom Link свързва акустиката с устройства за предаване на аудио файлове, чрез Wi-Fi от хост устройство. Действа като източник на различни високоговорители в дома, свързани в единична мрежа.

Samsung 75Q60A

Няма как, гласовият асистент Bixby, да не Ви впечатли с възможностите си и когнитивната си интелигентност. Той ще разпознава гласа Ви и ще изпълнява неговите команди, като това да намери любимото Ви предаване или да покаже на екрана поредица от жанрове на филми, които Ви се гледат в момента. Bixby е лесен за употреба, удобен, бърз и превръща всяко търсене в нещо забавно. С него ще забравите за писането и натискането на безброй копчета, неприятното взиране в екрана и прелистването на дълги списъци. Bixby е умен и бърз. Той разбира какво казвате и го изпълнява безусловно, като по-този начин се забавлявате и спестявате време от търсене. Друга подобна на гласовия асистент Bixby е функцията TapView. По-същия начин с нея спестявате време в дразнещи и тромави начини за предаване на съдържание от телефона си към големия екран на Samsung 75Q60A. Само че, този път не с гласа си – а с докосване. Прехвърлете бързо любимия си филм, клип или каквото и да е друго съдържание към телевизора, само като докоснете рамките им. Приближавате се, докосвате и се удивлявате. Съдържанието на телефона Ви веднага ще започне да се възпроизвежда на екрана на телевизора. По този начин ще изумите и всичките си приятели и роднини. Бъдете модерни, бъдете съвременни и пестете времето си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply