вторник, юни 18

Samsung 75AU9072 – изгоден и огромен

Домът е мястото за почивка, релакс и отмора. Домът трябва да бъде още удобен, добре организиран и функционален. С най-голям процент към всички тези качества допринася Samsung 75AU9072. Той създава нужната обстановка за забавление или почивка и чрез него се наслаждавате на любимите си филми, спортни предавания, видео игри и др. Нека този телевизор бъде голям и нека бъде Samsung 75AU9072 със своя 75 инчов екран (189 см диагонал) и усъвършенствани, ефектни и наситени цветове и звуци.

Samsung 75AU9072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Функцията Dynamic Crystal Color добавя много по-голяма наситеност на цветовете в сравнение с конвенционалните телевизори. Картината е жива, реална и вълнуваща. Чрез нея ще усетите всеки детайл и всяко несъвършенство. Чрез друга подобна технология за изобразяване на цветовете, но с различно приложение, ще видите всички нюанси на тъмнината и светлината. Това е технологията HDR, задвижвана от неповторимия и мощен Crystal 4K процесор. Процесорът оптимизира изображенията, правейки ги възможно най-реални и с възможно най-отчетливо изписани детайли.

Вашите видео игри ще бъдат още по-впечатляващи и завладяващи с Xcelerate. Бъдете на ръба на реалността и изживейте невероятната графика във всяка сцена – комбинацията, която Ви е нужна, за да печелите всяка игра. Super Ultrawide GameView & Game Bar прави игрите на широк екран, като ги увеличава до неговите максимални размери в съотношението 21:9 и 32:9, с което се осигурява допълнителна част за гледане от екрана. Също така, можете да оптимизирате играта си с Game Bar – екранно меню, което Ви позволява да правите корекции в реално време на:

  • съотношението на екрана;
  • проверка на забавянето на входа;
  • FPS;
  • HDR;
  • настройки на безжични слушалки и много други.

От друга страна технологията Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) проследява движението на обектите по екрана и придружава движенията при изместването на звука. В комбинацията с Q-Symphony, която Ви заобикаля със съраунд звук, озвучаването става още по-чисто като в голям кино салон.

Samsung 75AU9072

Друга съвременна технология – Tap View, позволява бързо и лесно да прехвърляте всякакво съдържание от телефона, таблета, компютъра или лаптопа си, като клипове, филми или снимки. Можете да прехвърлите дори работата си или любимата си електронна книга и да им се наслаждавате на големия екран. Бъдете модерни, продуктивни и креативни. Прехвърлянето на поточно съдържание става само с едно докосване на рамката на телевизора и за миг всичко, което пожелаете ще прескочи от едното устройство към другото. Без повече натискате на копчета, тромаво прехвърляне, скролване и чакане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply