сряда, април 24

Samsung 75AU7172 – невероятен, огромен, стилен и изгоден

Домът Ви лесно може да се превърне в стилно и атрактивно място, особено когато прибавите към интериора Samsung 75AU7172. Със своя 75 инчов екран (189см диагонал) просто няма как да остане незабелязан, дори когато е изключен. 3-Bezeless дизайнът му, с много тънки рамка около картината, сякаш се отдръпва, когато се загледате в екрана, за да не дразни погледа и да не отнема излишно част от вниманието. Тънката рамка придава стилна, нежна и изящна визия, в пълно противоречие с гигантските му размери, но пък точно в този парадокс се намира и очарованието на този телевизор. Разбира се, няма как такъв стил да бъде провален заради пръснати кабели, създаващи хаос, затова Clean Cable Solution предлага изискано решение, като сортира и подрежда всичките си кабели скрити вътре в стойката. Не само това, но Samsung 75AU7172 със сигурност ще бъде в центъра на събитията и всички събития ще са около него. Освен внушителната си големина и стилна визия, Samsung UE75AU7172UXXH определено ще Ви впечатли и с наситената си и пъстра картина. За да бъдат визуализират изображенията, максимално оптимално на просторния екран, в телевизора има вградени няколко по-малки, но доста умни технологии. Всяка една от тях притежава когнитивни способности и усъвършенствани иновации спрямо предшествениците си. Такава е технологията PurColor, която съхранява в базата си данни огромно количество цветове, с които си служи за обогатяване на картината и превръщането й в късче, сякаш току що отрязано от реалността. Samsung 75AU7172 обработва цвета по различен начин от това, което са създали оригиналните създатели на съдържание. Той анализира фини етапи от кадрите като „плавно движение” или „истинско движение”, които иначе объркват картината и не я правят красива.

Samsung 75AU7172

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Същевременно технологията HDR оптимизира контраста и го регулира там, където е нужно, за да получите истинска и красива картина. HDR притежава висок динамичен обхват за увеличаване на нивото на яркостта на телевизора, така че ще можете дълго да се наслаждавате на огромен спектър от цветове и фини детайли, особено в тъмните сцени. Нещо, което телевизорите без тази технология, не могат да Ви дадат. Ще виждате ясно всеки по-тъмен нюанс и всеки образ в него, дори неговите детайли, по уникален начин. HDR хармонично си партнира с 4К резолюцията на Samsung 75AU7172 с 3840 х 2160 пиксела, съответно по хоризонтал и вертикал. Този тип революция е в пъти по-добра от своята вече стара версия – HD, защото предава много по-силен сигнал и произвежда много по-естествени изображения.

Ако сте стигнали до тук и всичко това Ви е впечатлило, но се чудите как въобще един телевизор е способен на всичко това, то сега ще научите тайната. А, тя е скрита в сърцето на телевизора – неговия Crystal Processor 4K. Този процесор увеличава цялото съдържание на картините, като ги превръща в много по-качествени и кристално ясни с високо 4К ниво. Чрез него Samsung 75AU7172 може да анализира видеоклипове с ниска разделителна способност, които сте получили от Вашия DTH или услуга за стрийминг (YouTube), и регулира разделителната способност, оптимизира съотношението на контраста, подобрява HDR, и всичко това използвайки сложно 16-битово 3D цветово картографиране.

Samsung 75AU7172

Звукът на Samsung 75AU7172 също със сигурност ще надмине очакванията Ви. С мощност на вградените говорители от 20W и 2 аудио системи. Технологиите на звук са още:

  • Dolby Digital Plus – превръща съраунд звука в мултимедиен;
  • Multiroom Link Audio – свързва акустиката с устройства за предаване на aудио файлове чрез Wi-Fi и работи като източник на различни устройства, свързани в една мрежа;
  • Q-Symphonyуспява да сработи заедно телевизионните говорители и саунбара, като ги кара да работят в хармония и унисон, за да бъдете максимално оградени и заобиколени от звуците.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply