неделя, декември 3

Samsung 70AU8072 – 70 инчов Air Slim модел

Компактен, елегантен, Air Slim модел – точно това, което търсите. С телевизор Samsung 70AU8072 получавате нестандартни и неповторими възможности. Картината на този модел притежава кристална чистота, а тънкият дизайн на рамката му пасва на всеки интериор и на всеки дом. Samsung 70AU8072  е с тънък профил, с минималистичен външен вид и открояващ се с неповторим стил. Рамката на Samsung UE70AU8072UXXH е допълнително изтънена, така, че да не се натрапва на погледа, да не го разсейва и да не го дразни.

Samsung 70AU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Цветовете на неговата картина могат да Ви потопят в дълбочината си и прецизно изписаните си детайли. Получавате кристално чиста картина, обогатена с един милиард нюанса и пресъздадена от иновативната и ултра мощна технология Dynamic Cristal Color. Тази невероятна технология има умението да отключи огромен спектър (един милиард) от зашеметяващи нюанси и цветни тонове във всеки възможен цвят. Резултатът? Реални, живи и пленително добре изписани форми и детайли, които Ви карат искрено да се наслаждавате от гледането. Цялото това изнасяне на картината всъщност се дължи на сложно картографиране, прецизно изпълнено от Crystal 4K процесора – сърцето на Samsung 70AU8072.

Подобренията и нововъведенията не са само в цветовете на картината, но и в курсивните движения. Технологията Motion Xcelerator обръща специално внимание на по-бързите и динамични сцени, в които често образите се размазват. Но Samsung 70AU8072 е различен. Той следи за това да няма трептене, замъгляване, сливане или засичане на картината. Без повече „ленти” и без повече дразнещи кадри. Изключително полезно и за всички любители на видео игрите, в които над 85% от движенията са бързи и динамични. Технологията Motion Xcelerator се грижи за ясните изображения и тяхната перфектна производителност, като автоматично анализира, оценява и компенсира кадрите на изходното съдържание, за да подобри картината, а с това и Вашето гледане и Вашите моменти за почивка.

Каква е разликата между 4К UHD и  Full HD?

Отговорът е съвсем прост – разликата е четири пъти по-добро качество и четири пъти по-висока резолюция. Именно това получавате със Samsung 70AU8072 – висока резолюция от 3840 пиксела по вертикала и 2160 пиксела по хоризонтал. Истинско 4K UHD качество и най-високата резолюция, която можете да получите. И всичко това на огромен 70 инчов екран (176см диагонал).

За реалистичните изображения се грижат още технологиите:

  • UHD Dimming;
  • Natural Support;
  • Dynamic Cristal Color;
  • Mega Contrast;
  • Film Mode.

Този Smart Телевизор ще Ви забавлява и ще пести от личното Ви време с функцията Гласов асистент Bixby и ключовата характеристика Screen Mirroring. Само с една команда изречена на глас или само с едно докосване на панела на телефона Ви до рамката на телевизора, ще пресъздадете образа, за който си мислите в дадения момент. Лесно, бързо и забавно ще намерите любимия си филм или категорията от филми, които Ви се гледат в момента. Само с едно докосване и без никакво досадно писане и търсене, видеата и съдържанията от Smart устройството Ви (iOS или Android) ще прескочат на големия екран. С тази технология ще изумите всичките си приятели и цялото си семейство. Това е модерна технология, родена от най-креативните и актуални иновационни открития. Допълнително на всичко това Samsung 70AU8072 Ви дава възможност за достъп до YouTube, Netflix и HBOGo.

Samsung 70AU8072

Освен с дълбока и пъстра картина, телевизор Samsung 70AU8072 ще ви впечатли и със своята Dolby Digital технология за пресъздаване на съраунд звук. Dolby Digital е усъвършенствана аудио технология, с която ще чувствате, че се намирате в центъра на събитията, а не пред тях. Предимствата, които получавате с Dolby Digital са до 7,1 канала с висококачествен съраунд звук в кино стил, отговарящи на всички изисквания на еволюиращите медии. Тази технология придава дълбочина, мощ и чистота на всеки звук. Грижи се всеки един тон да бъде възпроизведен максимално реалистично, като в голям кино салон.

В аудио технологиите на Samsung 70AU8072 взимат участие още:

  • Multiroom Link – свързва акустиката с устройствата за предаване на аудио звук, чрез Wi-Fi, обединява ги в една мрежа и действа като техен основен източник;
  • Q-Symphony – свързва високоговорителите на телевизора със саунтбара, като ги кара да работят заедно в невероятна хармония;
  • Audio Pre-selection Descriptor – наричано още видео описание. Подпомага гледането на филми и предавания, под форма на информационен разказ, в полза на слепи потребители или хора с проблеми със зрението;
  • Мощност на вградените високоговорители – 20 W;
  • 2 аудио системи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply