вторник, юни 18

Телевизор Samsung 70AU7172 – с достъп до много видео приложения и допълнителни канали

Големият екран на Samsung 70AU7172 ще засити Вашата жажда за гледане на вълнуващи филмови и телевизионни изживявания. Няма да сгрешите, ако изберете да запълните Вашите вечери с този Smart LED телевизор, който обещава да задоволи не само Вашите зрителни, но и слухови усещания чрез огромната си 70 инчова картина.

Samsung 70AU7172

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ето какво получавате: плосък екран, изобразяващ кадрите с високо 4К качество, захранван от една от най-интелигентните операционни системи на века – Tizen, която Ви дава достъп до най-популярните стрийминг канали като YouTube, платформи като Netflix и HBO Go, както и достъп до изключително богатата на съдържания Rakuten TV.

Rakuten TV е услуга за стрийминг, която предлага повече от 180 000 заглавия, включително спорт, филми, драми и анимации. Освен че предлага задоволително съдържание на своите клиенти, каналът също така има за цел да увеличи доброто настроение на своите потребители, като непрекъснато им осигурява разнообразие от предавания и обширна база за избор.

Ако това не стига, то Samsung UE70AU7172UXXH е готов да предложи още и още, защото притежава вградено Chromecast устройство (поточен медиен адаптер), който позволява на потребителите да възпроизвеждат онлайн съдържание като видеоклипове и музика на цифрова телевизия.

Crystal Processor 4K Ви гарантира бързина във всяка една Ваша команда. А като стана дума за команди, то Samsung 70AU7172 позволява да го управлявате чрез глас. За целта верен и лоялен асистент ще Ви бъде Bixby – един от най-интелигентните и интуитивни гласови асистенти, които притежават способността не само да ,,слушат и изпълняват”, но и да се самообучават от непрекъснато задаваните им команди, за да могат да разбират и опознават Вашите лични предпочитания и така да успяват да Ви насочват към най-подходящите съдържания, които са по Ваш вкус.

Samsung 70AU7172

Технологиите на изображение UHD Dimming, PurColor, Natural Mode, Support Mega Contrast и Film Mode са готови да персонализират големия екран на Samsung 70AU7172 така, че всеки път да получавате кристално чиста, ясна и добре осветена картина.

Аудио технологиите Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Audio Pre-selection Descriptor, Q-Symphony и Adaptive Sound, от своя страна, имат за цел да Ви доближат до възпроизведените на екрана кадри, като създадат истинска хармония от звуци около Вас и Вашия слух, за да се почувствате в центъра на всяко събитие от екрана.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply