четвъртък, април 18

Samsung 65TU8372 Ревю

Samsung 65TU8372 е най-съвременният Ultra HD извит телевизор с най-новите технологии и системи за филтриране на изображения. С диагонал от 163 см, екранът на модела 65TU8372 е оборудван с 4K резолюция, т.е. 3840 x 2160 пиксела, в съотношение 16: 9.

Samsung 65TU8372

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този модел е специално проектиран за тези, които не искат да правят компромис между елегантност, качество на изображението и незабавен достъп до любимото си съдържание. Не бихме стигнали дотам, че да наречем Samsung 65TU8372 най-добрият Ultra HD телевизор, но рядко виждахме добре оборудван телевизор, който да е в крак с актуалните и последните тенденции, поради което той се класира за голямата лига на държавата най-съвременните телевизори.

Той е изключително тънък, което прави възможно монтирането на телевизора по -близо до стената. Този Smart TV е интегрирал предефинираната система Tizen OS, която ще ви отведе в очарователния свят на топ съдържание, предлагано от доставчиците на развлечения.

Освен това сърфирането в интернет и използването на различни приложения се превръща в истинско удоволствие. Samsung 65TU8372 е интелигентен телевизор, така че можете да се свържете с интернет и да разглеждате онлайн съдържание. Операционната система Tizen OS предоставя на потребителите интуитивен достъп до съдържание.

В същото време този модел ви позволява да управлявате дистанционно от устройство Amazon, Alexa или Google Assistant. Можете да използвате гласа си, за да правите неща като изключване на телевизора, увеличаване или намаляване на силата на звука, промяна на входовете, промяна на настройките на режима на картината и т.н. Можете също да търсите съдържание в Netflix със заявки като „покажи ми всички филми на Marvel“ или да получавате актуализации за времето от интернет.

Ясни изображения, с фини детайли, в сензационни цветове се дават от превъзходните характеристики на изображението: HDR10 +, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, PurColor, UHD Dimming, Crystal Processor 4K.

HDR10 + е изключително напреднала технология, която се основава на предимствата на HDR телевизорите, така че да се възползвате от най -доброто гледане. HDR 10 осигурява изключително качество на изображението с автоматично оптимизирана яркост, цвят и контраст за всеки кадър. С подобрено визуално изживяване ще можете да видите плавни и ясни изображения, които се доближават до преживяването, преживяно в кино.

4K Upscaler е необходим процес, когато искате да видите изображения с ниска разделителна способност на екрани с Full HD или 4K резолюция. Адаптирането на HD изображение за екран с по-висока разделителна способност включва няколко стъпки.

Процесът започва с анализ на получения сигнал, за да се определи какъв тип и разделителна способност е той – телевизия на живо или стрийминг, HD или full HD. След това идва намаляването на шума. След това ръбовете, текстурите и детайлите се анализират и изострят съответно, така че сигналът да се преобразува, за да съответства на разделителната способнос.

Функцията Samsung PurColor позволява на телевизора да изобразява повечето цветови нюанси за оптимално представяне на картината. Докато повечето телевизори се фокусират върху точките за регулиране на основния цвят Червено, Зелено и Синьо, PurColor се фокусира върху основните и вторичните пурпурни, циан и жълти цветове.

Samsung 65TU8372

Както бе споменато по -горе, 65TU8372 интегрира UHD технологията за затъмняване. Основното предимство на локалното замъгляване е, че телевизорът ще възпроизвежда по-реалистични върхове, без ореоли на сенките и по-дълбоки черни тонове, като визуализираното изображение е подобно на това на OLED телевизор.

Новият телевизор Samsung UE65TU8372UXXH ви предлага възможността да изпитате изключителни Ultra HD изображения с диагонал от 163 сантиметра, както и да тествате мощността на операционната система чрез четириядрения процесор. Всичко това се допълва от ултратънкия му външен вид.

Телевизорът впечатлява с най-съвременните си Smart функции за уникално сърфиране в интернет, гледане на онлайн съдържание и бърз и интуитивен достъп до игри и приложения чрез интегрираната Wi-Fi мрежа.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply