сряда, април 24

Samsung 65TU7092 – огромен 4К екран на разумна цена.

Свикнали сме да подминаваме широкоекранните телевизори, поради цената, на която те идват. Тук обаче случаят е различен. Samsung 65TU7092 предлага висококачествена 4К картина, огромен 65 инчов дисплей и цена, на която всеки би завидял.

Samsung 65TU7092

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 65TU7092 е с диагонал от 65 инча (163 см). Т.е. преди да го поставите трябва добре да обмислите дали и къде би се събрал. Огромният му дисплей се крепи на две изключително стабилни крачета. И всъщност разстоянието между тях е толкова голямо, ще спокойно може да съберете някоя по-голяма аудио система. Въпреки това телевизорът разполага с тънък дизайн и поне откъм дебелина не бива да се притеснявате за пространството.

Огромният екран идва и с по-големи очаквания към картината. И Samsung 65TU7092 ги оправдава. 4К Ultra HD екранът предоставя едни от най-точните цветове. Телевизорът е снабден с последен модел процесор, който освен за скоростта се грижи и за качеството на картината. HDR 10+ технологията предоставя голяма палитра от цветове и засилено качество към детайла, а FILM MODE технологията ще ви помогне да се потопите в света на киното.

Заедно с Dolby Digital Plus може да изпитате истинско кино изживяване. Благодарение на технологията Multiroom link, може да свържете устройството с аудио система с множество говорители, така че да получите истински съраунд звук.Дори и да не го направите, ще се радвате на сравнително добра мощност от двата високоговорителя.

Телевизорът разполага с множество слотове: 1 x USB 2 x HDMI 1 x S/PDIF CI+ slot 1 x RF, както и Wi-Fi и Bluetooth свързаност.

Както сами разбирате, това устройство е смарт. То работи изключително добре с устройства базирани на iOS и Android. През операционната система може да стартирате YouTube, HBO Go, Netflix или просто да сърфирате в интернет. При това на завидна скорост.

Samsung 65TU7092

Телевизорът се превръща в един от най-предпочитаните за големи всекидневни, заведения или офис помещения.  Samsung UE65TU7092UXXH притежава ярка и наситена картина, качествен звук и прекрасен външен вид. Всичко това идва на изключително разумна цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply