неделя, декември 3

Телевизор Samsung OLED 65S95B – Smart телевизор с ненаситна картина

Този Smart телевизор Samsung 65S95B с OLED дисплей и 4K качество на изображенията е подходящият избор за всеки любител на телевизионни предавания и филми. С него получавате свободен достъп до хиляди заглавия и поредици от видео приложенията YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV и то излъчени с перфектно и ултрависоко качество. Насладете се на отчетливи образи, ясни контури и най-вече на ярки и живописни цветове, каквито можете да видите само с най-добрите OLED телевизори.

Samsung 65S95B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

OLED технологията излъчва органична светлина, като всеки пиксел е органичен и самостоятелен светодиод, който изобразява самостоятелно по-богати и по-светли изображения в сравнение с познатите LED екрани.

Операционната система, с която Samsung OLED QE65S95BATXXHе снабден, е Tizen, разработена и базирана на една от най-предпочитаните операционни системи Linux. Заедно с Tizen и Neuronal Quantum 4K процесора получавате хиляди удобства, сред които използването на личен Гласов асистент Bixby, както и специалните функции Tap View, Multi View и Q-Symphony. Този Smart телевизор може да осъществи Mirroring свързване с мобилни устройства или таблети използващи операционните системи iOS или Android.

За перфектното изобразяване на всеки цвят и нюанс, Samsung OLED 65S95B използва специалните HDR технологии HDR 10+, HLG и Quantum HDR OLED.

Видео характеристики: Резолюция от 3840 х 2160 пиксела разположени по хоризонтала и вертикала на 163 сантиметровия екран, които могат да бъдат безпрепятствено наблюдавани от всеки ъгъл от стаята, благодарение на технологията Ultra Viewing Angle. С нея изображенията не се изкривяват, не се размазват и са напълно разпознаваеми, дори ако ги гледате застанали изключително в ляво или в дясно от екрана.

Film Mode режимът изглажда преходите на кадрите, докато гледате видео запис или любимия си филм. Можете да настройвате, да включвате или изключвате автоматично режима, от менюто с настройки, всеки път когато пожелаете.

Real Depth Enhancer – една от ключовите характеристики на този OLED телевизор. С нея окото Ви се фокусира върху обекта от екрана, като вниманието се насочва, като се фокусира върху остротата, яснотата и текстурата на този обект. Същевременно с това технологията поддържа ясна форма на фона, за да може да се насладите максимално на най-важното от екрана, но без да изпуснете останалите заобикалящи го детайли.

Samsung 65S95B

Аудио характеристики: С технологията Dolby Atmos звукът от Вашите аудио системи ще бъде разширен до съраунд звук. Технологията добавя канали за височина, позволявайки на звуците да се интерпретират чрез триизмерни обекти; Multiroom се свързва с Вашата домашна Wi-Fi мрежа, свързвайки Вашите съвместими високоговорители заедно и Ви дава пълен контрол върху всеки; Adaptive Sound+ осигурява оптимизирано качество на звука, като анализира зрителното пространство и акустичните компоненти на съдържанието; Active Voice Amplifier (AVA) открива смушения в шума в стаята, които са по-високи от звука на телевизора за повече от 3 секунди, и усилва автоматично диалога, подобрявайки неговото качество, за да го направи по-силен от заобикалящия шум; Far-Field Voice е система за говор и разпознаване на глас в далечно поле използваща множество микрофони под формата на линеен масив, за да намали въздействието на шума и реверберацията от заобикалящата среда.

Аудио системата на телевизора е тип 2.2 и 60W мощност на вградените говорители.

Samsung OLED 65S95B може да осъществява Bluetooth и Wi-Fi връзка, както и към него да бъдат свързани различни периферни устройства чрез CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply