четвъртък, май 23

Samsung 65QN95A – най-реалната картина до сега

Samsung 65QN95A, плосък екран, 65 инча, 163 см, Neo Quantum 4K процесор  – просто невероятен. Този гигант ще изпълни дома Ви с жива и пъстра картина, наситена с изобилие от нюанси във всеки цвят. Изображенията от Samsung 65QN95A са меко казано внушителни, не само заради размерите на екрана му, но и заради качественото изпълнение на всеки кадър и всеки звук.

Samsung 65QN95A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Еволюцията чрез Neo QLED 8K и технологията Quantum Matrix разкриват най-фините детайли и контролирано показват нюансите на черно и бяло и множеството вариации между тях, по-точно от всякога.

Samsung 65QN95A работи с интелигентния и ултра мощен процесор Neo Quantum 4K, който показва много по-добри качества от всеки друг изкуствен интелект. Този процесор умее да анализира и обследва условията в околната среда и да подобри качеството на картината си спрямо нея. Това означава, че ако в стаята е прекалено тъмно, екранът ще повиши нивото на яркостта си и обратно – прекалено светлата стая ще накара дисплея да приглуши светлината си и да се адаптира ефективно към осветлението. И всичко това съвсем сам. Без да натискате никакви копчета и никакви настройки. Сякаш чете Вашите мисли. Сякаш знае какво точно трябва да направи в дадения момент. Впечатляващите данни от този процесор се комбинират с 4К резолюция 3840 х 2160 пиксела.

Мощният процесор управлява и още по-мощната технология Active Voice Amplifier (AVA), дублираща успешно неговата интелигентност. Active Voice Amplifier (AVA) успява да улови шумовете в стаята и да регулира нивото на звука си спрямо тях. Но, не разбирайте тази функция просто като едно стандартно увеличаване на нивото на звука, което можете и сами да извършите чрез дистанционното. Това, което прави тази технология не може да бъде настроено от нито едно допълнително устройство. Тя подобрява качеството на звука, като изостря тоновете от диалозите и монолозите и ги възпроизвежда по много по-прецизен и уникален начин. Тя подчертава гласа в дадената сцена, така че да не изпускате нито за миг някоя от репликите, дори в стаята да има странични шумове. Няма как да забравим да споменем и за Object Tracking Sound+ (OTS+), следяща звука. Тази технология възпроизвежда звука сякаш сте в центъра на събитието. В зависимост от сцената, ще чувате как звукът се отдалечава или приближава. Ще се намирате в центъра на огромен 3D аудио свят. Съраунд системата дори пресмята размерите на стаята, в която се намира, за да преобразува звука в максимално подходящи децибела, нито прекалено високи, нито прекалено ниски.

Освен процесорът, впечатляващо участие оказва и операционната система на Samsung QE65QN95AATXXH – Tizen. Това е най-бързо развиващата се до сега системи, която скоростно набира популярност сред вече познатите ни операционни системи. Тя е свеж конкурент на всички тях и съвсем скоро ще започнем да чуваме името й все по-често и по-често.

Видео игрите на този екран са неповторими. Превръщат се в истинско изживяване, както за очите, така и за ушите. Технологията Motion Xcelerator Turbo+ подобрява яснотата на движенията така че, да не се получават никакви неприятни забавяния, засичания или замъглявания. По същия начин, тази технология помага за визуализирането на кадри от екшън филми или други подобни, в който присъстват много бързи движения.

100% обем на цветовете с Quantum Dot. Технологията Quantum Dot осигурява най-добрата картина досега. Със 100% обем на цветовете Quantum Dot взема светлината и я трансформира в спиращ дъха цвят, който остава точен и реалистичен при всяко ниво на яркост.

Samsung 65QN95A

Quantum HDR10+ подчертава детайла и контраста, за да усетите пълното въздействие на всеки образ. HDR10+ разширява границите на водещите стандарти. Динамичното картографиране на тона на HDR10+ създава по-дълбоки черни нюанси, по-живи изображения и винаги ярки детайли.

Този невероятен телевизор ще получите в комплект със захранващ кабел, инструкции за правилна експлоатация и дистанционно управление.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply