вторник, юни 18

Samsung 65QN90B: Вълнуващо 4K визуално изживяване и впечатляващ дизайн

Samsung 65QN90B е безспорно един от най-впечатляващите телевизори на пазара, предлагащ изключително качество на картината и изискан дизайн. С 65-инчовия си (165 см) екран и невероятна 4K Ultra HD резолюция, този модел е предназначен да ви потопи в море от детайли, ярки цветове и реалистични изображения.

Samsung 65QN90B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Когато става дума за качество на картината, Samsung 65QN90B се отличава със своята Quantum Dot технология. Тази иновативна технология осигурява впечатляващо богатство от цветове и изключителна яснота. Благодарение на нея, изображенията изглеждат живи и реалистични, с богати нюанси и наситени тонове. От красивите пейзажи до динамичните действия, всеки кадър се превръща в истинско изживяване за сетивата.

Един от ключовите фактори, които правят Samsung 65QN90B избор на върха, е неговата HDR 10+ технология. Тя не просто осигурява по-голям динамичен обхват и яркост, но и създава невероятна визуална дълбочина и контраст. Резултатът е ярки бели и наситени черни цветове, които придават изключителна реалистичност на сцените. Когато гледате филми, сериали или спортни събития, ще се почувствате като част от действието.

Samsung 65QN90B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен визуалното изживяване, Samsung 65QN90B предлага и умни функции, които го превръщат в идеалното централно устройство за развлеченията у дома. Телевизорът разполага със вградена Wi-Fi връзка и Smart TV платформа, която ви дава достъп до безброй приложения и стрийминг услуги. От Netflix и Amazon Prime Video до YouTube и Spotify,

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply