сряда, април 24

Телевизор Samsung 65QN90A – QLED телевизорът с допълнителна Neo QLED мини подсветка

Samsung 65QN90A предоставя най-мощното изживяване в света на киновечерите чрез своя изключително бърз Neo Quantum Processor 4K. С вградения процесор Neo Quantum телевизорът е проектиран да анализира и съхранява информация, точно както прави човешкият мозък. Този процесор използва 16 невронни мрежи и усъвършенстван алгоритъм за оптимизиране на всяко изображение, така че да е най-доброто, което може да бъде, при това правейки го в реално време.

Samsung 65QN90A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Всеки сантиметър от 65 инчовия плосък екран е наситен с Quantum Light-Emitting диоди (QLED). Това са малки наночастици, наречени квантови точки, зареждащи яркостта и цвета си от светлината. Тяхната най-важна роля е да намерят и наситят всяко изображение с естествените му цветове така, че всеки път да получавате перфектно изразена, добре осветена и живописна картина.

Специалната технология на QLED екрана е подсилена с допълнителна NEO QLED – мини LED подсветка, разположена на гърба на панела на телевизора. Въпросът е готови ли сте да получите всички тези невероятни технологии във Вашата всекидневна?

Direct Full Array технологията осигурява светодиоди, поставени навсякъде зад панела на телевизора. За разлика от телевизорите с крайно осветление, които имат само светодиоди отстрани на екрана (обикновено в двете противоположни страни), тук те са прецизно разпределени по целия гръб на панела, с отговорната задача да осветяват равномерно целия екран.

През цялото това време операционната система Tizen Ви осигурява свободен достъп до тематични канали и стрийминг видео приложения като YouTube, Netflix и HBO Go, които несъмнено ще направят всяка скучна вечер в забавна, вълнуваща или защо пък не в още по-романтична? С достъп до правилното телевизионно съдържание, всеки миг е наситен с емоции!

Освен обширна база от съдържание, Samsung 65QN90A осигурява и лесен начин за търсене на желаното от Вас заглавие на филма или телевизионното предаване, което Ви се иска да гледате. Това търсене ще се случва с помощта на Гласовия асистент Bixby. Просто произнесете на глас заглавието на Вашето търсене и само след секунда съдържанието ще се визуализира на екрана – без никакво досадно натискане на копчета и прелистване на дълги списъци и плейлисти.

Освен да търсите и лесно да намирате любимото си съдържание на големия екран, ще можете и да го записвате чрез удобната функция USB recording. USB записът Ви позволява да записвате програми на външно устройство за съхранение, директно свързано към Вашия телевизор чрез USB. Вашият външен твърд диск по същество ще действа като видеорекордер. Можете също да го използвате, за да поставите на пауза съдържанието, което гледате в реално време.

Samsung 65QN90A

Вашият достъп до съдържания се увеличава многократно чрез една от най-популярните функции, която разбира се Samsung 65QN90A предлага, а именно Mirroring свързването с други Smart устройства, използващи операционните системи iOS или Android. Телевизорът Ви предоставя също Wireless свързаност с Bluetooth и Wi-Fi. Както и възможност за свързване на Вашите любими допълнителни периферни устройства чрез 3 x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 2 x USB и 1 x HDMI 2.1 порт.

Технологии на изображението:

  • Wide Viewing Angle – технология позволяваща гледането на екрана да бъде възможно от всеки ъгъл в стаята, без това да променя качеството на картината;
  • Ultimate UHD Dimming – прецизно сканира невероятно количество зони в цялото изображение и регулира яркостта, за да осигури по-дълбоки тъмни и по-ярки бели елементи от картината;
  • Adaptive picture – оптимизира яркостта и осигурява най-доброто качество на картината в реално време, въз основа на осветлението и съдържанието, което гледате;
  • 100% Color Volume с Quantum Dot – означава максималният възможен брой нюанси, които е възможно да се възпроизведат на екрана.

Скорост на обновяване на картината – 100 Hz. TV тунер – DVB-C, DVB-S2 и DVB-T2.

Аудио технологии:

  • Dolby Digital Plus – базирана на Dolby Digital Plus 5.1, установеният стандарт за съраунд звук в киното, излъчването и домашното кино;
  • Multiroom Link – може да се свърже с Вашата домашна Wi-Fi мрежа, свързвайки Вашите съвместими високоговорители заедно и давайки Ви пълен контрол върху всеки от тях – заедно или поотделно;
  • Q-Symphony – възпроизвежда звука от звуковата лента и високоговорителите на телевизора едновременно;

OTS+ (Object Tracking Sound) – с него можете да проследите звука по екрана със затворени очи. Звукът се движи с действието, каквото и да е то, така че

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply