сряда, юли 24

Samsung 65QN800B: Прецизност на цветовете и висококачествен звук за ултрависоко дефинирано изживяване

Samsung 65QN800B е изключително качествен телевизор, който предлага невероятно ултрависоко дефинирано изживяване с прецизни цветове и изключителен звук. Този модел е създаден да задоволи и най-изисканите гледачи, които търсят най-доброто от своето телевизионно изживяване.

Samsung 65QN800B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Една от ключовите характеристики на 65QN800B е неговият QLED дисплей. С технологията Quantum Dot, телевизорът предлага невероятно богати и наситени цветове. Широкият цветови спектър и прецизността на цветовете придават на изображението реалистичен и живописен вид. С впечатляващата резолюция 4K Ultra HD, всеки детайл е ясен и остр, като се разкрива цялата красота на вашия любим филм или сериал. Благодарение на Quantum HDR, контрастът е висок, като се постигат дълбоки черни нюанси и ярки бели тонове за по-реалистично изображение.

65QN800B разполага с технологията Object Tracking Sound, която осигурява иновативно пространствено аудио изживяване. Звукът се движи в съответствие с действието на екрана, като ви пренася в сърцето на събитията. Благодарение на вградената аудиосистема с мощни говорители, звукът е богат, ясен и с подобрена детайлност. За да допълни зрителното и аудио изживяване, този телевизор поддържа и различни аудио формати, включително Dolby Digital Plus и Adaptive Sound.

Samsung 65QN800B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Операционната система Tizen осигурява бърз и лесен достъп до множество приложения и стрийминг услуги. С вграден Wi-Fi, можете да се свържете към интернет и да избирате от огромно разнообразие от онлайн съдържание. Благодарение на интуитивния интерфейс и гласовото управление, навигацията е удобна и лесна.

Телевизорът 65QN800B предлага и различни възможности за свързаност. С HDMI и USB портове можете лесно да свържете външни устройства, като игрови конзоли, Blu-ray плейъри или флаш устройства, за да се насладите на разнообразие от мултимедийни източници.

В заключение, Samsung 65QN800B е върховен телевизор, който предлага прецизни цветове и висококачествен звук, осигурявайки ви невероятно ултрависоко дефинирано изживяване. Този модел е подходящ за тези, които търсят най-доброто качество на изображението и звука в своя дом. Независимо дали сте гледате филми, сериали или играете игри, Samsung 65QN800B ще ви потопи в истинска аудиовизуална наслада.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply