четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 65Q70B – с интуитивен процесор, който може да анализира шума в стаята

Samsung 65Q70B е един от най-впечатляващите съвременни и модерни телевизори. Освен с огромната си 65 инчова картина (163см диагонал), той впечатлява всеки свой зрител с високо качествените си 4К изображения, постигнати чрез милиарди наночастици (органични светодиоди), пръснати по цялата площ на дисплея (QLED технология) и съчетани умело с LED подсветка, монтирана на сивия гръб на панела. Още от пръв поглед се забелязват високите нива на осветеност и наситеността на цветовете във всеки отделен кадър, който телевизорът пресъздава.

Samsung 65Q70B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Новият процесор Quantum 4К, лансиран през 2022г, позволява това, което Samsung нарича „AI sound“. Накратко казано, телевизорът ще анализира всяка сцена със съдържание и пространството, където е поставен, за да коригира динамично звука. Процесорът е изключително интуитивен и бързо се адаптира към заобикалящата го среда в стаята, в която се намира.

Samsung 65Q70B поддържа операционната система Tizen и дава достъп на своите потребители до стрийминг каналите: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. Обширното съдържание от всеки един от тези тематични канали отваря пред Вас нов свят изпълнен със завладяващи филми, анимации, телевизионни предавания, видео клипове и най-актуалните премиерни филмови продукции.

Няма място за съмнение, че този Smart телевизор ще бъде лишен от едни от най-търсените и съвременни технологии, каквито са функцията Mirroring за свързване с телефон (iOS или Android), както и функцията Tap View, с която можете да дублирате екрана на Вашия смарт телефон или таблет директно на този 65 инчов дисплей, само с едно докосване на панелите им един до друг. Бързо и лесно можете да се насладите на удобството да прегледате Вашите снимки, видео клипове, социални мрежи или съобщения на този огромен екран с високо качество на картината.

Ако пожелаете можете да управлявате Samsung 65Q70B само с Вашите Гласови команди. За целта той Ви предоставя услугите на личния Гласов асистент Bixby, към когото можете да се обръщате, когато Ви мързи да търсите интересни канали с дистанционното. Назовете заглавието на филма или пък жанра от филми, които са Ви любими, за да ги потърси Гласовият асистент, вместо Вас, и да ги визуализира на екрана. За Вас остава останалата част от забавлението. Отправяйте Вашите Гласови команди също когато желаете звукът на телевизора да се намали или увеличи, когато искате контрастът на картината да се подобри или пък когато е станало прекалено късно и желаете телевизорът да се изключи. Гласовият асистент Bixby ще ,,слуша” внимателно всяка Ваша Гласова команда и ще я изпълнява безусловно.

Телевизорът се свързва безжично с Bluetooth и Wi-Fi или чрез наличните портове: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

Още с включването на екрана се откроява присъствието на технологията Supreme UHD Dimming, която прецизно сканира невероятно количество зони в цялото изображение и настройва яркостта, за да осигури по-дълбоки тъмни и по-ярки бели кадри. Технологията практически елиминира ефекта ,,ореол” и изкривяването на изображението, така че ще се насладите на кристално ясна картина. Забелязва се и колко наситени са всички цветове в бързо преплитащите кадри, постигнато чрез технологията 100% Color volume с Quantum Dot и технологията пресъздаваща дълбочина в контраста Real Depth Enhancer.

Samsung 65Q70B

Samsung QE65Q70BATXXH е помислил за всеки любител на видео игрите, предоставяйки нужното на всеки геймър за пълна наслада от онлайн надпревара. Динамиката се поддържа от режима с намалена латентност ALLM (Auto Low Latency Mode), със скорост на обновяване на картината от 120Hz и допълнителен Game Bar на екрана за добавяне на настройки в управлението на игрите.

Телевизорът е снабден и с висококачествено съраунд озвучаване, което можете лесно да сдвоите с Вашата аудио или саундбар система чрез режима за свързаност Multiroom Link. Мощността на вградените говорители на телевизора е 20 W, съчетани с адаптиращата се към околната среда технология Adaptive Sound+ и автоматичните подобрители на речта и диалозите от екрана – Active Voice Amplifier (AVA) и Far-Field Voice, в случай че в стаята се появи по-силен шум, който обезпокоява комфорта Ви от гледане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply