понеделник, юни 24

Телевизор Samsung 65Q70A – в комплект с интелигентен гласов асистент, който ще изпълнява Вашите гласови команди

Samsung 65Q70A е един невероятен телевизор с внушителни размери – диагоналът на дисплея е 163 см (65 инча) или с други думи казано наистина завладяваща и спираща дъха картина. Както своите конкуренти, Samsung 65Q70A спада към категорията Smart TV. Дисплеят му използва вече утвърдилата се технология QLED, но има и нещо повече от това! Производителите са добавили Quantum Dot технологията, която чрез квантови частици обогатява картината. Цветовете са толкова богати и наситени, колкото са и на живо. Магията на тази висока технология се реализира посредством 4К качество, превръщащо изживяването Ви пред екрана в още по-добро и запомнящо се. Корпусът е плосък и в елегантен черен цвят – подходящ за всеки дом.

Samsung 65Q70A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

А в какво всъщност се състои Smart технологията на телевизор Samsung 65Q70A?

Той се управлява от операционната система Tizen и Ви дава възможност да се насладите на страхотни приложения като YouTube и платформите Netflix и HBO Go. Можете да се свържете с телевизора чрез Вашия Smart телефон използващ една от операционните системи Android или iOS. За да управлявате телевизора, дори когато не намирате дистанционното (или просто не искате да използвате дистанционното), можете да се насладите на използването на гласови команди чрез Bixby – гласовият асистент на Samsung, който е винаги на Ваше разположение и е готов да изпълни всяка Ваша изречена гласова команда за търсене на наименование на конкретен филм или на определена програма, която Ви се гледа в момента.

 

Видео характеристиките на телевизора са уникални – гледайте Вашите предавания в резолюция от 3840 х 2160 пиксела. Благодарение на избраните технологии, изображението е на космическо ниво. Можете да се насладите на широкоъгълна картина, Mega Contrast и Supreme UHD Dimming – функции, които усилват контраста, а Dual LED (вградената двойна подсветка) помага за пресъздаването на още по-богато осветени образи.

Ако пък сте запален фен на видео игрите ще можете да се възползвате от едни от най-съвременните функции специално предназначени за подобряване производителността на игрите – VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) и FreeSync Compatible – те позволяват да свържете телевизора с най-новите съществуващи конзоли на пазара.

Освен кристално чиста картина, телевизорът разполага и с невероятен аудио звук. Samsung QE65Q70AATXXH си партнира с професионалните разработчици на звук – Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Audio Pre-selection, Descriptor Adaptive Sound+, Active Voice Amplifier и OTS lite, които обогатяват звука, преобразуват го в съраунд ефект и го насочват директно към Вас без значение къде сте застанали в стаята. Благодарение на тези технологии ще можете да пренесете кино-изживяването в комфорта на Вашия дом.

Samsung 65Q70A

Друга особеност на този телевизор е неговата широка свързаност – можете да се свържете с него както безжично, чрез Bluetooth или Wi-Fi, така и чрез различни портове. Телевизорът разполага с три порта за HDMI, кабелен интернет – RJ-45, S/PDIF и USB.

Накратко, това е уникален телевизор от висок клас, който ще Ви предоставя само най-доброто изживяване. 65 инчовата му картина е сравними с гледка през прозореца, а звукът е с качество като в най-големите киносалони.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply