неделя, май 26

Samsung 65Q60B: Изумително качество на изображението и интелигентни функции за впечатляващо визуално изживяване

Samsung 65Q60B е телевизор, който предлага изумително качество на изображението и множество интелигентни функции, които ви осигуряват впечатляващо визуално изживяване в собствения ви дом. Този модел разполага с 65-инчов (165 см) екран и предлага 4K Ultra HD резолюция, което ви дава възможността да се наслаждавате на невероятна яснота и детайли във всеки кадър.

Samsung 65Q60B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Един от ключовите аспекти на Samsung 65Q60B е технологията Quantum Dot. Тя предоставя по-широка гама от цветове и по-реалистични тонове, което ви позволява да се потопите в кино изживяване директно от дома си. Ярките, наситени цветове и изразителни детайли правят всеки филм, спортно предаване или игра незабравими.

Със своята HDR (High Dynamic Range) технология, Samsung 65Q60B предлага подобрен контраст и дълбочина на цветовете. Това означава, че ярките области на изображението са още по-ярки, а тъмните са по-дълбоки и плътни. В резултат получавате по-реалистични детайли и невероятно впечатляващо визуално изживяване.

Samsung 65Q60B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 65Q60B също така предлага функционалността на Smart TV. С помощта на операционната система Tizen, можете лесно да достъпвате своите любими стрийминг услуги, приложения и съдържание през удобния интерфейс на телевизора. Благодарение на вградения Wi-Fi, вие можете да се свързвате с интернет и да се наслаждавате на безкрайни развлечения и информация на големия екран.

Samsung 65Q60B също така е оборудван с вграден гласов асистент. Това ви позволява да контролирате телевизора чрез гласови команди, без да се налага да използвате дистанционно управление. Просто кажете какво искате да гледате, да търсите или да настроите, и гласовият асистент ще се погрижи за това.

Със своите впечатляващи характеристики и интелигентни функции, Samsung 65Q60B е телевизор, който ще ви погълне в света на невероятните визуални изживявания. Независимо дали сте любител на филмите, спорта или игрите, този модел ще ви даде възможността да се насладите на тях в пълна красота и яснота.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply