четвъртък, юли 25

SAMSUNG 65CU7172 – Впечатляващата магия на 4K разделителна способност в 65-инчов екран

SAMSUNG 65CU7172 представлява впечатляващ телевизор, обединяващ невероятно 65-инчово (163 см) LED UHD 4K изображение и интелигентни функции. Този модел изпъква с възможността си да пренесе в дома ви кинематографично изживяване, което ще ви завладее с богатството на детайлите и високата резолюция.

Едно от ключовите предимства на SAMSUNG UE65CU7172UXXH е неговият 4K UHD LED екран, който предоставя четири пъти по-висока резолюция от стандартното Full HD. С този телевизор, вие влизате в свят на богати и наситени цветове, с изключителна яснота и детайли във всяка сцена. Технологията за увеличение на контраста и широкият цветови обхват гарантират впечатляващо реалистично изживяване при гледане на филми или спортни събития.

Телевизор SAMSUNG 65CU7172, 65" (163 см), Smart, UHD 4K, Клас G, LED

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С умни функции, SAMSUNG 65CU7172 предоставя най-новата технология за съдържание. Операционната система Tizen, осигурява удобство и бърз достъп до приложения, видео стрийминг и социални мрежи, правейки гледането на съдържание лесно и забавно. Гласовото управление добавя допълнително удобство, като позволява на потребителите да контролират телевизора си чрез гласови команди.

Стилът и дизайнът са също важни при избора на телевизор, и SAMSUNG 65CU7172 изпъква в тази област. Със своя съвременен и тънък дизайн, този модел се вписва перфектно във всяка стая. Елегантната стойка и минималистичният фронт правят телевизора не само устройство за гледане, но и стилов акцент във вашия дом.

Звуковата система на SAMSUNG 65CU7172 не е отстъпник и допълва визуалния опит с ясен и мощен звук. Вградените технологии оптимизират аудио изживяването, предоставяйки ви истинска звукова наслада.

С разнообразието от портове за връзка, включително HDMI и USB, този телевизор предоставя гъвкавост при свързването с други устройства. Възможността за свързване с игрови конзоли, Blu-ray плейъри и компютри прави гледането на разнообразно съдържание още по-удовлетворително.

В заключение, SAMSUNG 65CU7172 предлага впечатляващо комбиниране на изключително 4K UHD изображение и интелигентни функции, което ви пренася в сърцето на зрителското изживяване. Съчетавайки висококачествен дизайн и умни функции, този телевизор ще преобрази вашата домашна развлекателна система в съвременно технологично кътче за наслада.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply