четвъртък, юни 13

Samsung 65AU9072 – огромен диагонал с перфектна картина

Samsung 65AU9072 e телевизор, който през повечето време ще ви кара да седнете и да се наслаждавате на блестящо реализираните изображения, излъчвани от екран, много по-тънък, отколкото може би сте очаквали.

Samsung 65AU9072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Компанията отдавна е основен играч на масовия телевизионен пазар, но Samsung 65AU9072 все още изглежда като забележително постижение за парите си. Това е изключително тънко устройство, управлява се с помощта на един от водещите интерфейси за интелигентна телевизия и предоставя изключителни картини.

Вече всички сме свикнали да очакваме известна степен на изтънченост от телевизионния дизайн на Samsung. И разбира се, 65AU9072 е елегантен и когато се гледа в профил, изглежда доста забележително тънък.

Диагоналът на телевизора е 65 инча (163 см) и е с размери 1451.7 x 832.2 x 25.7 мм. Отпред телевизорът изглежда достатъчно чист. Рамката е минимална около горната и страничната част. В задната част има три HDMI входа (единият от които е с възможност за eARC и трите покриват ALLM и FreeSync аспектите на спецификацията HDMI 2.1). Допълнителна физическа свързаност присъства под формата на Ethernet гнездо, няколко USB 2.0 входа, CI слот и антена за наземния телевизионен тунер. Има и цифров оптичен изход за използване със стари звукови ленти и така нататък. Безжичната свързаност присъства под формата на двулентов wi-fi и Bluetooth 5.2.

Интерфейсът на Samsung Tizen Smart TV очевидно и несъмнено е един от най -добрите. Той е чист, логичен, всеобхватен и лесен за използване.

Наличното съдържание е обширно, с всички полезни приложения (и много, които също не са толкова полезни). Менютата за настройка са също толкова логични и прости. Това освен може да използвате приложението за управление на Smart Things на Samsung. Наличен е и гласов контрол. Не е изненадващо, че Siri не е наличен, но Amazon Alexa и Google Assistant са налице. За потребителите на Samsung е налична и гласова помощ Bixby.

Ако възнамерявате да видите Samsung UE65AU9072UXXH в най-добрата си светлина, тогава ще трябва да му поднесете малко 4K съдържание с HDR10+.

Телевизорът показва богати, наситени цветове, с изключително внимание към всеки детайл. Той има дълбочина на черните тонове и те са много приемливо детайлизирани едновременно – но това, което е още по -впечатляващо, са вариациите и плавната градация на черните нюанси. Контролът на подсветката също е висококачествен и дори най-тъмните сцени с минимално осветление изглеждат впечатляващо.

Цветовата палитра също е натуралистична и широкообхватна. Тоновете на цветовете са убедителни, с повече от достатъчно фини детайли.

Благодарение на своя Crystal Processor 4K, Samsung също е много умел подобрител на съдържание с по-ниска разделителна способност.

Що се отнася до игрите: всеки от трите HDMI входа на Samsung може да се справи с Auto Low Mode Latency и FreeSync, а лагът е под 10m/s в най-лошия случай и под-6.0m/s в най-добрия случай.

Samsung 65AU9072

Samsung 65AU9072 е страхотен телевизор в средния клас. Той е тънък, с красив дизайн и наистина огромен дисплей. Въпреки размерите си, телевизорът в нито един момент не губи качеството на картината и детайла към всеки отделен аспект. Така ще получите невероятнно изживяване, винаги когато застенете пред него.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply