сряда, октомври 4

Samsung 65AU8072 – невероятен Smart телевизор на достъпна цена

Телевизор Samsung 65AU8072 представя невероятна и живописна картина, за пресъздаването на която, непрекъснато работят малки, но умни технологии, и в същото време е на достъпна и изгодна цена. Samsung 65AU8072 е нов модел (2021г), с технология на изображенията UHD Dimming; Natural Mode Support; Dynamic Crystal Color; Mega Contrast и Film Mode.

Samsung 65AU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

UHD Dimming – прецизно сканира всяка една отделна зона по целия екран, като регулира яркостта, за да осигури по-дълбоки тъмни и по-ярки светли цветове. На практика, тази уникална технология, елиминира т.нар. „ореол” около обектите и изкривяване на изображенията, като непрекъснато се старае да възпроизведе кристално чиста картина, без дразнещи дефекти по нея.

Natural Mode Support – е режим, който регулира съвсем сам и автоматично своето ниво на яркост. Той анализира осветлението около себе си – осветлението в стаята, и притъмнява или изсветлява яркостта на дисплея си. По този начин получавате възможността да гледате оптимално добри картини, дори в прекалено светла и прекалено тъмна обстановка.

Dynamic Crystal Color – тази технология може да отключи невероятно огромен спектър от цветове и нюанси. Резултатът, от което е детайлни изображения, съвсем близки до реалността, с изписани детайли до най-малките подробности.

Mega Contrast – разпознава 1 000 000 цвята, като съумява да ги възпроизведе в невероятни кристално чисти картини. Изживяването с технологията Mega Contrast ще накара дори онези хора, постоянно твърдящи, че не обичат гледането на телевизия – да се влюбят в картината и да започнат да отделят повече време за това невероятно изживяване.

Film Mode – тази технология избира най-добрата яркост и най-доброто осветление по време на любимия Ви филм. Вярвате или не, осветлението при дългите прожекции, влияе както на настроението Ви, така и на възпроизвеждането на реални образи и внушително близки до реалността детайли. С технологията Film Mode със сигурност ще заобичате много повече филми, защото ще изпитвате истинска наслада от гледането им. А, любимите Ви сериали ще Ви въздействат много по-положително и ще Ви станат още по-любими.

Цялата тази картина ще наблюдавате на плосък 65 инчов екран (163см диагонал), с 3840 х 2160 резолюция, с ултра висока разделителна способност 4К Ultra HD, с 50Hz скорост на обновяване и всичко това възпроизведено от HDR технология. Това означава, че изображенията могат и ще бъдат по-реални от всякога. Картините са с 4 пъти повече пиксели, в сравнение с конвекционалните телевизори. Те са с висок динамичен диапазон, който разширява контраста на цветовете си, прави ги много по-дълбоки, много по-ясни и отчетливо изписани.

Специалните предложения на Samsung 65AU8072 не свършват до тук. Моделът не се грижи само за перфектната картина, но и за нейното перфектно озвучаване. Неговата технология Dolbu Digital Plus използва силно квантово представяне на сигнала. Технологията компресира динамичния диапазон, с което цели качествено възпроизвеждане в различните сцени. Мощността на вградените говорители е 20 W, с вградени две аудио системи.

Samsung 65AU8072

Гласовият асистент Bixby ще улесни начина Ви на живот и ще превърне търсенето на филми и предавания в забавно изживяване. Bixby се управлява само чрез Вашия собствен глас, без повече никакво натискане на копчета, клавиши, четене или скролване. Чрез Bixby ще намирате точно това, за което си мислите в момента и точно това, което в момента искате да гледате, по-бърз и интуитивен начин.

Подобно на тази технология, ще можете да се възползвате и от TapView, чрез която отново със същата бързина ще прехвърляте, към телевизора, съдържанието си от телефона, лаптопа или компютъра. Всичко, което е нужно, за да пренесете данни от едното устройство към другото е само да допрете рамките им една до друга. На момента ще получите възможност да предавате поточно съдържание и да го възпроизведете на голям и качествен екран.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply