неделя, май 26

Телевизор Samsung 65AU7172 – Вашият шанс за едно ново преживяване в света на пикселите

Навлизането на 4K UHD, или 3840×2160 пиксела, което е четири пъти повече пиксели спрямо Full HD, е все по-често срещано. Samsung 65AU7172 е Smart TV с 4K UHD, което Ви дава подробните и ясни изображения, които искате. Сега можете да видите дори най-малките детайли в изобразена рамка.

Samsung 65AU7172

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За още по-добро изживяване на миговете, телевизорът е с размер на дисплея 163см, което позволява да се впуснете в преживяване от друго измерение.

HDR технологията на Smart телевизора представя детайлите в съдържанието както в много ярки, така и в много тъмни сцени. Тя Ви предлага по-естествено и реалистично изражение на картината дори при разширен диапазон на контраста. Телевизорът разполага с технологиитеHDR10 и наскоро въведената, наречена HDR10+.

Телевизор Samsung 65AU7172 предоставя богат избор от технологии на изображението в зависимост от това какво преживяване иска потребителя.

Чрез UHD Dimming прецизно се сканира невероятно количество зони в цялото изображение и регулира яркостта, за да осигури по-дълбоки тъмни и по-ярки бели цветове.Позволява да се елиминира ефектът ,,ореол” и изкривяването на изображението, а на Вас остава само да се  наслаждавате на кристално чиста картина.

Технологията на изображението PurColor в телевизора позволява да се представят повечето нюанси на цветовете, както е замислено от природата, за оптимално представяне на картината.

Телевизорът предлага изборът на Movie Modе, което показва на зрителя естественото изображение без подобрения на картината, което възпроизвежда цветовия тон, яркостта и други визуални характеристики на филма до най-голяма точност.

Процесорът Crystal Processor 4K повишава качеството на картината на цялото съдържание до ниво 4K, като анализира видеоклиповете с ниска разделителна способност, коригира я, оптимизира съотношението на контраста и подобрява HDR с помощта на усъвършенствано 16-битово 3D картографиране на цветовете.

Smart телевизорът Samsung 65AU7172 е с изчистен и елегантен тъмносив дизайн, който предоставя възможност за перфектно интегриране във всеки дом.

Телевизорът е с Tizen операционна система  и разполага с Mirroring, което дава  възможност за безжично свързване на мобилно устройство, което поддържа функцията за споделяне на снимки, видео и аудио-файлове с Вашия телевизор.

Любителите на игри разполагат с опциите ALLM и HGIG, позволяващи връзка между телевизора, конзолата и играта, която играете, за едно максимално показване на настройките на HDR, както са замислени от създаделите на игрите. HDR е от  огромна роля в цялостното представяне на дадена игра, а чрез HGIG ще имате възможност за правилното му възприемане и ще Ви доближи максимално до истинско изживяване в света на игрите.

Този Smart телевизор разполага с две аудио системи, а чрез Dolby Digital Plus аудио технологията ще се чувствате като част от събитията. Базирана е на Dolby Digital 5.1 технология, която е утвърдения в сферата стандарт за звук в киното, радиото и домашното кино.

Samsung 65AU7172

За улеснение на потребителя, Samsung UE65AU7172UXXH предлага Multiroom Link програма, която се инсталира в телевизори, компютър и телефон и дава възможност за свързване на звука с устройства, действащи като източник, с различни високоговорители в къщата в една мрежа.

Телевизорът предлага връзка с Wi-Fi, Bluetooth, и разполага с 1 x USB, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF и CI+ портове.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply