четвъртък, март 30

Телевизор Samsung 58AU7172 – с пълен комплект от най-съвременните технологии

Този Smart, 58 инчов телевизор, чака да го вземете в дома си, за да достави липсващото парче от пъзела за Вашата перфектна семейна киновечер. LED технологията на дисплея му, съчетана със специалната технология на изображения HDR, могат да възпроизведат идеални 4К изображения за всяко Ваше филмово и телевизионно изживяване.

Цветът на панела на телевизор Samsung 58AU7172 е тъмносив. Той подхожда идеално на всеки съвременно устроен интериор в неутрални цветове.

Samsung 58AU7172

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Операционната система захранваща телевизора е Tizen – една от най-популярните и бързо прогресиращи системи в света, базирана на Linux, и избирана за поддръжка не само на телевизорите на Samsung, но и на много други мобилни устройства, домакински уреди и таблети. Чрез тази бързо развиваща се операционна система получавате достъп до видео приложенията YouTube, Netflix и HBO Go, пълни със стотици от най-новите заглавия сред актуалните филмови и телевизионни продукции.

Свържете Вашите Smart устройства, поддържащи iOS или Android, за да увеличите достъпа си до интересни и забавни съдържания, както и да разглеждате Вашите лични снимки и видео клипове на големия 58 инчов (146см диагонал) плосък екран.

Ултрамощният процесор Crystal Processor 4K увеличава качеството на картината до ниво 4К, като анализира видеоклиповете с ниска разделителна способност, които получавате от Вашата услуга за стрийминг, коригира ниската разделителна способност, оптимизира съотношенията на контраста и подобрява HDR, използвайки сложно 16-битово 3D цветово картографиране.

Резолюцията от 3840 х 2160 пиксела, разпределени по хоризонтала и вертикала на дисплея, ще Ви предоставя свежи, но наситени и идеално очертани изображения във всеки кадър. С помощта на технологията UHD Dimming всяка отделна обособена зона от екрана ще се сканира прецизно и яркостта ú ще бъде регулирана до получаването на дълбоки тъмни или възможно най-ярки бели нюанси. На практика тази технология елиминира ефекта ,,ореол” и изкривяването на изображението, така че ще се насладите на кристално чиста картина.

За натуралното представяне на останалите цветове от изображенията, отговорната задача ще има функцията PurColor. Тя ще се грижи за оптималното представяне на картината, като се фокусира не само върху стандартните цветове от Червено, Зелено и Синьо, както правят останалите технологии, но ще се фокусира и върху останалите основни и вторични цветове, каквито са Маджента, Циан (синьо-зелено) и Жълто.

Скоростта на обновяване на картината е 50 Hz, като от това облагодетелствани могат да се почувстват всички любители на игрите. Освен това ALLM (Auto Low Latency Mode), автоматичният режим с ниска латентност, ще позволява на телевизора автоматично да превключва към конкретен режим на игра, когато открие нужния геймплей. Малък флаг се изпраща от свързаната конзола към телевизора и режимът на картината се избира за Вас. Така че всеки геймър може смело да заложи избора си на телевизор Samsung 58AU7172.

Samsung 58AU7172

Защо да закупувате скъпи аудио системи, като можете да получите перфектното съраунд озвучаване със Samsung 58AU7172 ? Технологията Dolby Digital Plus ще се погрижи да преобразува всеки статично изпуснат в пространството звук, в съраунд ритъм за Вашите сетива. Функцията Multiroom Link може да свърже и обедини всички високоговорители във Вашия дом и да ги накара да звучат заедно и много по-мощно, като една обща система.

Samsung 58AU7172 може да осъществи Bluetooth и Wi-Fi връзка, както и да бъде свързан с Вашите любими и допълващи го периферни устройства посредством портовете: 1 x USB, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF и CI+ slot.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply