четвъртък, юни 13

Ново предложение за смарт телевизор от Samsung 55TU8372

Ако търсите телевизор, който разполага с най-съвременни технологии за чисто изображение, иновативен извит дизайн и смарт функционалности, то тогава Samsung 55TU8372 (UE55TU8372UXXH) е вашият избор.

Samsung 55TU8372

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 55TU8372  разполага с диагонал от 138 см. Екранът на модела 55TU8372 е оборудван с 4K резолюция, т.е. 3840 x 2160 пиксела, в съотношение 16: 9. Външният му вид се отличава с иновативния извит дисплей. По този начин картината стига до възможно най-голям кръг хора и е подходяща за гледане под ъгъл.

Рядко може да видим толкова добър телевизор, с перфектен дизайн. Същевременно, устройството е достатъчно тънко, за да успее да прилепне максимално до стената, давайки пространство на стаята ви. Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигурява от DVB-T / T2 DVB-C DVB-S / S2 тунера. С интегрирания плейър телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни източници (USB / HDD стик). Той използва алгоритъм с висока производителност, необходим в процеса на мащабиране, когато искате да гледате съдържание с по-ниска разделителна способност.

Както казахме по-горе телевизорът разполага със Smart функционалности. Операционната система е стандартна за Samsung – Tizen. Тя предоставя възможност за работа с приложения, сърфиране в интернет и разбира се, преглед на любимите видеа и филми в Netflix, HBO Go, Amazon. Хората, които обичат да убиват времето си, могат да играят някоя игра, а най-мързеливите, могат да го управляват благодарение на гласовия асистент. Телевизорът работи най-добре с устройства Samsung, но е конфигуриран да работи с Amazon и Alexa. Благодарение на Google Assistant, той може да стане част от вашият умен дом.

Както и останалите представители на марката, така и този предоставя висок качество на картината. HDR10+ технологията се грижи за ярките и наситени цветове, а UHD Dimming е функционалността, която се грижи за локалното замъгляване. Така телевизорът възпроизвежда по-реалистични кадри при сенки и дълбоки черни тонове.

Резолюцията е 4К със Samsung PurColor технология. Така може да гледате висококачествени картини с всичкицветни нюанси. Докато пвоечето телевизори се фокусират върху точките за регулиране на основният цвят, този се фокусира върху о  основните и вторични пурпурни, циан и жълти цветове.

Samsung 55TU8372

Звукът се осигурява от 20 w аудио система, с превъзходни звукови характеристики Adaptive Sound Control, Multiroom Link, Dolby Digital Plus и Bluetooth Audio. Със Samsung Multiroom Link можете лесно да настроите звукова система, която да работи, където пожелаете. Просто добавете съвместими аудио системи в множество стаи и тази технология ще ви позволи да създадете цялостна, унифицирана аудио система, която да работи в целия ви дом.

Samsung 55TU8372  е телевизор, който не може да ни остави безразлични. Перфектните му форми и кадри го превръщат в едно то най-добрите устройства в съотношение цена/качество.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply