петък, юни 14

Samsung 55TU7092 Ревю

Samsung вече достави няколко отлични телевизора на бюджетни цени, а Samsung 55TU7092 е друг, който да добавите към списъка. Игралното представяне е водещо в класа, eARC предлага поддръжка на Atmos на достъпна цена, а цялостното качество на картината е отлично.

Samsung 55TU7092

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Основни предимства на Samsung 55TU7092:

·        Панел осветен с ръбове;

·         HDR10;

·         HLG;

·         HDR10+;

·        Режим на игра;

·         поддръжка на eARC;

·         HgiG;

·         HDR игри.

Samsung UE55TU7092UXXH се намира в достъпната гама на телевизори Crystal UHD. Той има почти същите спецификации като TU7100 и е снабден с 4K технология за подобряване на мащаба, HDR поддръжка и множество поточни приложения чрез операционната система Tizen.

Дистанционното разполага с плътно опаковани бутони, а телевизорът се отличава с ненатрапчив дизайн, който опровергава достъпната му цена. Качеството на изработката има успокояващо усещане. Тънкият панел придава на 55 инчовия дисплей голям обем, а извитото и полирано покритие отзад е с подобно качество.

Телевизорът се поддържа от две крачета, но при този размер не би трябвало да представлява проблем поставянето му на стойки. Краката предлагат достатъчно свободно пространство, за да плъзнете саундбар отдолу, ако имате такъв.

Tizen на Samsung може би е водещият в класа интерфейс. Приложенията включват Spotify, Tidal, Netflix, Prime Video, Disney+ и Now TV. Лесно може да сърфирате в интернет и да достъпвате любимите си видеа през YouTube или HBO Go, а цялостната рабтоа с операционната система е плавна.

Samsung 55TU7092

Кристалният дисплей на Samsung произвежда приятно изненадващо представяне. Цветовете във висококачествените HD излъчвания имат естествен вид, далеч по-фин от по-скъпите телевизори.

Изображенията, увеличени от Crystal Processor 4K, са ясно дефинирани и пълни с яснота. Фините детайли са отлични; независимо дали има текстури, предмети или лица – телевизорът е фантастичен в намирането на детайли.

Поддръжката на HDR обхваща HDR10, HLG (iPlayer и Sky Q), както и HDR10+ и профила HGiG за игри. HDR10+ е динамичен HDR формат с метаданни и съобразява производителността на HDR с характеристиките на дисплея предвид относителната му липса на яркост.

В заключение ще кажем, че Samsung 55TU7092 е един от най-добрите телевизори в ценовия клас под 1000 лв. Той работи чудесно, предоставя ярка и качествена картина, подходящ е за игри и най-важното не тежи на джоба.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply