четвъртък, юли 25

Телевизор Samsung OLED 55S95B – един от избраниците с чисто нови функции

Диагоналът на дисплея на този ненаситен Smart телевизор Samsung 55S95B е 138см, с OLED технология и органични светодиоди, всеки един от които, изобразява самостоятелно живи, пъстри и наситени с цветове 4К изображения.

Операционна система Tizen, с включени видео приложения YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV, от които можете да се наслаждавате през свободното си време, на стотици актуални и нови заглавия на филми, телевизионни предавания, клипове и поредици. Ще имате достъп до широко и дълбоко съдържание от безплатни филми, както и достъп до отдаване под наем и закупуване на премиерни филми.

Samsung 55S95B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Огромното съдържание от тематичните канали и стрийминг видео платформите, можете да контролирате с помощта на Гласовия асистент Bixby. Нужно е единствено да произнесете на глас заглавието на филма или предаването, което Ви се гледа в момента, или пък жанрът от филмови заглавия (като например ,,комедия’’, ,,екшън’’, ,,анимация’’ и т.н.) и пред Вас ще се покаже списъкът от заглавия, из между които да изберете. Търсенето на забавление за поредната приятна киновечер е лесно с помощта на Гласовия асистент Bixby!

Телевизор Samsung 55S95B е един от избраниците, които идват с чисто нова функция, която лесно прехвърля съдържанието от телефона Ви директно на екрана на телевизора и то само с едно докосване на панелите на двете устройства. Просто доближете Вашия телефон до телевизор Samsung OLED 55S95B и се насладете на предоставените Ви страхотни функции за дублиране на екраните, прехвърляне на видеоклипове, увеличаване на снимки или видеообаждания на големия екран само с едно докосване.

Ще се радвате да разберете, че този нов модел OLED телевизор (лансиран през 2022г) притежава саундбар система Q-Symphony, нова функция, която ще възпроизвежда звук от Вашата звукова лента и високоговорителите на телевизора едновременно. Тъй като телевизорът има високоговорители отгоре и отстрани, Q-Symphony осигурява отлично изживяване със съраунд звук.

Samsung 55S95B

Samsung OLED QE55S95BATXXH осигурява Mirroring свързаност с устройства работещи с iOS или Android операционни системи, също така Bluetooth и Wi-Fi връзка, и свързаност посредством CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

Real Depth Enhancer – една от ключовите характеристики на този OLED телевизор. С нея окото Ви се фокусира върху обекта от екрана, като вниманието се насочва, върху остротата, яснотата и текстурата на този обект. Същевременно с това технологията поддържа ясна форма на фона, за да може да се насладите максимално на най-важното от екрана, но без да изпуснете останалите заобикалящи детайли.

Аудио технологии: Dolby Atmos; Multiroom Link; Audio Pre-selection Descriptor; OTS; Adaptive Sound+ ; Dolby Active Voice Amplifier (AVA); Far-Field Voice. Аудио система тип 2.2 и 60W мощност на вградените говорители.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply