четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 55QN95B – новото лице на съвършенството

Можете лесно да получите в ръцете си възможностите, които сегашните дни на електроника могат да Ви предоставят, чрез новия телевизор Samsung 55QN95B. Той е съчетание от мощна и високотехнологична NEO QLED технология с фина LED подсветка, монтирана на гърба на панела. Комбинацията от тези две технологии носи пленяващи резултати за сетивата, като кристално чисти цветове, перфектна осветеност на кадрите и ясни, отчетливи контури в изображенията. Качеството на представените изображения на екрана на Samsung 55QN95B е високо 4K Ultra HD, с резолюция от 3840 х 2160 пиксела.

Samsung 55QN95B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този плосък телевизор със сребрист цвят на рамката и панела поддържа операционната система Tizen и Ви осигурява достъп до най-актуалните и съвременни телевизионни продукции, предоставени от стрийминг услугите и каналите: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV.

Мощният процесор Neuronal Quantum 4K допринася за съвършената осветеност в отделните обекти от екрана, докато е включен, като дори, през цялото това време, анализира осветеността в стаята, за да оптимизира своята яркост и контраст. Това е съвременна технология, която можете да получите само от най-добрите телевизори на пазара в наши дни. Това е комфорт, удобство и наслада, такава каквато е подобаваща за всяко съвременно и Smart устройство.

Незаменима е възможността от управление на този Smart телевизор с Гласови команди. Изречете на глас това, което искате да направи телевизорът, като да се изключи, да увеличи звука, да намали контраста на картината или пък да намери любимия Ви филм или телевизионно предаване, което Ви се гледа в момента. За целта, Гласовите Ви команди ще следва и изпълнява личният Гласов асистент Bixby. Той е готов да Ви осигури удобство и бързина във всяка Ваша филмова вечер, без дори да се налага да ставате от удобния си диван, за да вземете дистанционното в ръце.

Телевизорът може да се свърже с Вашия Smart телефон (iOS или Android) чрез функцията Mirroring, както безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth, или с Вашата клавиатура, PlayStation, геймпад, джойстик и т.н. чрез наличните портове: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 3 x USB порта.

Бъдете атрактивни чрез зашеметяващата и изключително бърза функция за свързаност Tap View. Благодарение на нея можете да свържете и дублирате екрана на Вашия телефон с този 55 инчов екран само с едно докосване на външните им панели. Доближете се, докоснете телефона си до панела на Samsung 55QN95B и нека забавлението започне. Разгледайте Вашите любими снимки на големия екран, прелистете пощата си, споделете с приятелите си Вашите видео клипове и съдържания, работете, играйте и правете всичко останало, което обичате в няколко кратно по-голям размер.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За високото качество на тази 4K Ultra HD картина се грижат набор от добре подбрани технологии, сред които веднага се отличава технологията за подобряване на контраста  в реално време Contrast Enhancer; технологията умееща да насища цветовете от екрана с техния 100% капацитет от нюанси 100% Color Volume с Quantum Dot; технологията намаляваща автоматично синята светлина от екрана, когато в стаята стане тъмно EyeComfort.

Никога не пропускайте какво се случва в тъмните сенки на филм на ужасите или изпълнените с ярко слънце сцени на най-новата научна фантастика с технологията за изображения Quantum HDR 2000. Благодарение на нейната висока водеща яркост, изключителен контраст и всеки кадър, оптимизиран до съвършенство, картината, която виждате, е толкова детайлна, колкото е в реалния свят.

Samsung 55QN95B

Ако до тук прочетеното не стига, то със сигурност ще останете впечатлени от възможностите на екрана, предоставящи широк ъгъл на гледане, без промяна в качеството. Без значение дали ще застанете отпред, отляво или отдясно на екрана – той ще Ви дари с еднакво високо качество на картината. Технологията Ultra Viewing Angle прави възможно гледането на екрана от всяко място в стаята.

А, докато се наслаждавате на съвършената и потапяща картина, с която дългите часове минават като секунди, Вашите слухови сетива ще пируват от невероятното усещане на заобикалящ звук, който аудио технологията Dolby Atmos ще им предостави. Технологията Adaptive Sound+ ще се грижи за всеки отделен звук като непрекъснато подобрява негово качество и височина, произвеждана през мощните 70 W вградени говорители на телевизора. Филмите и телевизионните предавания, които сте гледали до момента със стария си телевизор също променят представите Ви, заедно със специалните технологии Active Voice Amplifier (AVA) и Far-Field Voice, които ще се грижат за подобряването на речта и диалозите от екрана в случай, че в стаята се появи по-висок шум или има смушения, забавяния и заглъхвания от основния сигнал.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply