вторник, юни 18

Телевизор Samsung 55QN90B – картината и звукът, които се оптимизират автоматично

Samsung 55QN90B е страхотен телевизор, използващ революционната технология NEO QLED за прецизното изписване и картографиране на цветовете от екрана. Този LED дисплей, със 138см дължина на диагонала (55 инча) Ви предоставя високо 4К качество във всеки кадър, с резолюция от 3840 х 2160 пиксела, пръснати по хоризонтала и вертикала на дисплея и специалната технология HDR10+. Тази технология е усъвършенстваната, подобрена версия на HDR10, технология, която подобрява цвета и контраста на медиите. За своята работа, HDR10+ използва метаданни, за да надстрои телевизора Ви да показва HDR съдържание, като своевременно с това подобрява изгледа, докато гледате видео съдържание.

Samsung 55QN90B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Операционната система, която този Smart телевизор използва е Tizen. Чрез нея можете да бъдете пръв сред първите, които имат достъп до най-актуалните видео клипове, съдържания и филмови премиери от YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. Получавате огромен и дълъг списък с филмови заглавия и телевизионни предавания, които ще можете да прелиствате само с гласови команди. Гласовият асистент Bixby е тук, за да следва Вашия глас и да изпълнява лоялно Вашите желания.

Ако това не Ви е достатъчно, можете да разширите диапазона от възможности на телевизора чрез неговите настройки за Wi-Fi, Bluetooth и Mirroring свързване. Лесно и бързо ще можете да прехвърляте любимите си снимки, клипове и музика от Вашия iOS или Android телефон. За да дублирате екрана на Вашия телефон с екрана на телевизора, просто доближете техните външни панели един до друг, за да активирате функцията Tap View, и само за миг цялото съдържание от телефона Ви ще се визуализира на големия 55 инчов екран. Разглеждайте с висока резолюция Вашите снимки и клипове, работете и учете или просто се забавлявайте с любимите за Вас социални мрежи.

Функцията Multi View пък надгражда досегашната представа за нормалното, като оразмерява екрана на телевизора на няколко по-малки екрана, изобразяващи различни съдържания. Играйте онлайн игри, докато гледате клипове с хитри стратегии, гледайте футбол докато следите новините от социалните медии или докато следите любимото си телевизионно предаване.

Заслугата за цялата тази функционалност и бързина се дълги на вградения процесор Neo Quantum 4K. Той е проектиран да анализира и съхранява информация, точно както прави мозъкът Ви. Той използва 16 невронни мрежи и усъвършенстван алгоритъм за оптимизиране на всяко изображение, така че да е най-доброто, което може да бъде, и го прави в реално време докато тече любимият Ви филм или телевизионно предаване.

Технологията на изображения Contrast Enhancer има за цел да подобрява контраста, като прави тъмните зони по-тъмни, а светлите зони, съответно по-ярки. Спомняте ли си онези филми, в които главният герой от филма, върви в тъмна уличка и.. не можете да различите ясно нито един от обектите. Забравете за това огромно недоразумение с телевизор Samsung QE55QN90BATXXH и неговата специална технология за автоматичен анализ и подобряване на контраста – Contrast Enhancer.

Технологията Supreme UHD Dimming Ви позволява да гледате своя любим филм от всеки ъгъл в стаята без разлика и пропуски в контраста, яркостта или качеството на картината. Силно вляво, силно вдясно или централно отпред – няма да забележите разлика в картината, така че настанете се удобно, там, където пожелаете и се насладете на този филм.

Докато похапвате вкусни пуканки, технологията 100% Color Volume с Quantum Dot ще се грижи за самото съвършенство! Непрестанно и неуморно, тя анализира цветовете в обектите по екрана и ги насища с обем, за да бъдат представени пред Вас със своя максимално реалистичен блясък и пъстрота. Забравете за онези посивели, скучни и безлични кадри. Всичко на екрана на Samsung 55QN90B е пъстро, цветно и сякаш живо и това е гарантирано със 100% Color Volume с Quantum Dot.

Samsung 55QN90B

Късен филм с половинката? Няма проблеми – насладете му се подобаващо, заедно с технологията EyeComfort. Тя анализира светлината в стаята и смекчава яркостта на екрана, така че да е максимално комфортен за Вашите очи. Така, ако гледате филм късно вечер, в затъмнена стая, контрастът ще бъде по-мек и по-топъл, отколкото през деня, на дневна светлина, когато ще бъде по-ярък и с по-изразена синя светлина.

Аудио системата на телевизора е тип 4.2 и 60 W мощност на вградените говорители. Каква би била перфектната картина, ако не е подобаващо озвучена? Samsung 55QN90B не би допуснал това несъвършенство и точно затова е подготвил за Вас любимата на всички технология за съраунд озвучаване Dolby Atmos.

Adaptive Sound+ пък има задачата да анализира заобикалящия шум, в стаята, и да адаптира своите аудио настройки спрямо височината на шума. Active Voice Amplifier (AVA) и Far-Field Voice ще се грижат за подобряването на качеството на речта и диалозите от екрана, ако в стаята се появи по-висок шум за повече от 3 секунди. Така за Вас Samsung 55QN90B ще представи идеалната картина, с правилния контраст, но и с перфектното аудио озвучаване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply