сряда, април 24

Телевизор Samsung 55QN90A – Върхът на 4К еволюцията

Този Neo QLED телевизор Samsung 55QN90A се доближава една стъпка по-близо до съвършенството при улавяне на светлината в най-чистата ú форма на екрана. Благодарение на технологията
QuantumDot, хирургическият ú контрол върху Quantum Mini LED и към всеки отделен пиксел, Вашето око може за пръв път да съзерцае иначе неуловими детайли в най-тъмните и в най-ярките сцени.

Samsung 55QN90A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 55QN90A е оборудван с един от най-интелигентните deep-learning процесори – Neo Quantum Processor 4K, трансформиращ всеки кадър във фееричен шедьовър. Samsung 55QN90A докосва горната граница на модерните технологии със своя мощен квантов процесор с вграден алгоритъм за самообучение, чиято основна функция е постигане на максимално качество на картината. Той ще играе ролята на Ваш личен асистент, който превръща всяка сцена в живописна картина на известен художник.

Звукът на Samsung QE55QN90AATXXH, работи в унисон с динамиката и екшъна на екрана. За това се грижи умната и анализираща аудио технология Object Tracking Sound+ (OTS+). Вградените високоговорители превръщат стаята в център на действието, а реалистичният 3D звук ще Ви накара да се почувствате като главния герой. Своевременно с това технологията Q-Symphony се грижи за съвършенството в звуковия синхрон между телевизора и саундбара.

Ефектът на реалистичната звукова картина може да бъде засилен чрез синхронизация на вградените високоговорители и саундбара, а резултатът е хармонична наслада за ушите, сравнима единствено с фината музика на филхармония – в уюта на собствения Ви дом.

Samsung 55QN90A

Звукът на този Smart телевизор се адаптира към обкръжаващата го среда чрез технологията SpaceFit Sound. Независимо дали телевизорът е инсталиран на стената или е поставен на стойка, технологията SpaceFit Sound ще оптимизира звука спрямо заобикалящата го обстановка. Силата на звука ще се покачва или намалява автоматично в зависимост от шума в стаята, в която се намирате. Active Voice Amplifier отчита външни звукови разсейвания, които биха намалили ефективността на звуковата система на телевизора. При отчитане на подобни звукови фактори, водещи до разсейване, силата на звука се увеличава автоматично, а яснотата на гласовете се оптимизира.

Изяществото и футуристичният ултра тънък дизайн на телевизора го превръщат в един своеобразен трофей, разкрасяващ интериора на дома и истинско фино произведение на изкуството с размери 1227.4 x 235.2 x 768 мм (със стойката).

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply