понеделник, март 4

Телевизор Samsung 55QN85A – първият Neo QLED с NeoSlim дизайн

С новия Samsung 55QN85A можете да се докоснете до еволюцията на съвършенствата и да пренесете буквално във Вашия хол, едно от най-новите произведения на лидера сред телевизионните компания, а именно Samsung 55QN85A.

Samsung 55QN85A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

През 2021г. бе направена още една еволюция сред телевизорите с квантови точки, като на пазара бе пуснат новият Samsung 55QN85A Neo QLED. 138 сантиметровият диагонал на уникалния му дисплей се придържа към основа от слой с квантови точки и светодиоди за осветление. Изразяването на картината е повече от превъзходно и заслужавате да го изпитате!

Телевизорът разчита на процесор Neo Quantum 4K, който осигурява подобрени възможности за ъпскелинг на изображението, с по-ниска резолюция, чрез дълбоко обучение на своите алгоритми за изкуствен интелект и специално обучени невронни мрежи. Процесорът анализира всеки кадър от картината и прилага към нея подобрения, така че независимо от входящия сигнал винаги ще получате пълна 4K резолюция.

За своята перфектна производителност, Samsung 55QN85A разчита на интелигентната операционна система Tizen. Освен едни от най-актуалните видео приложения като YouTube, Netflix и HBO Go, с помощта на тази интелигентна и мощна система ще можете да изпитате всяка една от новостите в съвременната цифровизация – Гласов асистент Bixby за управление и контрол на търсенето на програми само чрез глас, Mirroring функция за сдвояване с други smart устройства (iOS и Android), за прехвърляне на информация и данни само с няколко докосвания и USB recording, който Ви позволява да записвате програми на външно устройство за съхранение, директно свързано към Вашия телевизор чрез USB. Вашият външен твърд диск по същество ще действа като видеорекордер. Можете също да го използвате, за да поставите на пауза телевизията предавана на живо.

Производителите на Samsung 55QN85A са се погрижили да добавят изобилие от умни функции. Така например Multi View позволява да прехвърлите към телевизора избрана от Вас картина от Вашия телефон с Android или iOS и да гледате едновременно двете.

Технологията за възпроизвеждане на изображенията Wide Viewing Angle прави гледането и адекватното възпроизвеждане на картината от всеки ъгъл, дори най-малкия. Това означава още, че няма да изпитате неудобство или да загубите част от Вашата наслада от картината, дори ако сте седнали силно встрани от екрана на телевизора.

И още – картината на Samsung 55QN85A ще се адаптира умело (Adaptive picture) към светлината (или тъмнината) в стаята. Комбинацията ú с двойна подсветка ще гарантира, че няма да пропуснете нито един детайл дори в най-тъмните сцени. Интелигентният екран на този NEO QLED телевизор не се влияе от всички онези неприятни отблясъци на слънчевите лъчи, дори ако екранът бъде поставен директно срещу прозорец.

Samsung 55QN85A се откроява от останалите съвременни Smart телевизори и чрез мощността на своите вградени говорители. Технологиите Dolby Digital Plus и Multiroom Link ще пресъздават своите кристално ясни звуци и диалози директно през 60W вградени говорители.

Samsung 55QN85A

Ще можете да свържете всяко допълнително периферно устройство, което пожелаете, чрез разнообразите от портове, с които черният панел на Samsung QE55QN85AATXXH разполага: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB и 1 x HDMI 2.1.

Комплектът на Samsung 55QN85A включва последния разработен модел дистанционно от компанията производител. То е изключително малко и може да се зарежда от околната светлина. Новото дистанционно на Samsung 55QN85A е част от зелените инициативи на компанията производител. Дистанционното има и USB-C порт за по-бързо зареждане при нужда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply