сряда, февруари 21

Телевизор Samsung 55QN700B – квантова матрична технология

Samsung 55QN700B е най-добрият телевизор за гледане на телевизионни предавания. Това е най-добрият NEO QLED телевизор, с високо 8К качество на изображенията, произведено от 7680 х 4320 пиксела.

Процесорът Neuronal Quantum Lite 8K разполага с усъвършенствана технология за 8K AI Upscaling, която използва данни, генерирани от 16 невронни мрежи, за да произведе по-детайлна разделителна способност на ниво 8K, независимо от качеството на изображението на източника.

Samsung 55QN700B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Специалната HDR технология на дисплея Quantum HDR 2000 никога няма да Ви позволи да пропуснете какво се случва в тъмните сенки на филм на ужасите или в изпълнените с ярко слънце сцени на най-новата научна фантастика. Благодарение на водещата яркост, изключителния контраст и всеки кадър, оптимизиран до съвършенство, картината, която виждате, е толкова детайлна, колкото е в реалния свят.

Samsung 55QN700B също така използва операционната система Tizen, която го прави незаменим ,,лечител на скуката’’, защото предоставя достъп до едни от най-актуалните и премиерни заглавия, сред обширната база на YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. А, ако се чудите как ще се ориентирате сред тази огромна листа от клипове, филми и предавания, то Samsung 55QN700B е помислил и за това! Той Ви предоставя Гласовия асистент Bixby, на разположение 24/7 в денонощието. С негова помощ можете да управлявате телевизора и неговите настройки, както и да търсите филмови заглавия и жанрове – само с Гласови команди. Изречете на глас, това което искате да направи телевизора, като да намали звука, да регулира яркостта си или да намери нещо интересно за гледане, без да натискате нито едно копче от дистанционното. Този Smart телевизор е способен на всичко това!

Има и още много! Можете да свържете телевизора директно с Вашия телефон (iOS или Android) и да го управлявате чрез него, благодарение на функцията за свързаност Mirroring. Друга функция, наречена Tap View, Ви осигурява съвсем лесно дублиране на екраните на телефона или таблета Ви, само като докоснете панела им до панела на телевизора. Едно докосване и сте готови да разгледате снимките от последното Ви пътешествие на този 55 инчов екран, да прехвърляте музика, клипове или всякакви други съдържания, които пожелаете.

Телевизорът може да Ви осигури безжична Bluetooth или Wi-Fi връзка, както и свързаност с Вашите периферни и допълнителни устройства, чрез портовете: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 3 x USB порта.

Технологията на подобряване на контраста Contrast Enhancer ще оптимизира в реално време, всеки тъмен или прекалено светъл кадър, за да бъде представен по най-добрия възможен начин. Цялото това качество няма да пропуснете, дори ако стоите силно встрани от плоския екран на Samsung 55QN700B. Технологията Wide Viewing Angle Ви предоставя перфектен изглед на картината дори под изключително остър ъгъл. Така че, какво още Ви спира да се насладите на това високо 8К качество? Поседнете в който и да е ъгъл в стаята, задайте Гласова команда за търсене на интересен филм и нека шоуто започне за Вас!

Любител ли сте на видео игрите? Изживейте цялото това онлайн приключение с незаменим помощник, какъвто е Samsung 55QN700B. Той ще Ви осигури изключително висока резолюция на образите, 120Hz скорост на обновяване на картината, допълнителен Game Bar за настройки на игрите, ясно изписани курсивни и динамични движения, както и функцията Multi View за разделяне на екрана на няколко обособени области, в които можете едновременно да гледате телевизия и да играете игри. Правете всичко това заедно и не се ограничавайте в нищо със Samsung 55QN700B. Той Ви осигурява нужното забавление с високо качество и онова така потапящо чувство по време на играенето на видео игри.

Samsung 55QN700B

А, ако музиката е Вашето вдъхновение и неизменна част от живота Ви, то превърнете всеки статичен и фонов звук в невероятно съраунд озвучаване с 60W мощност на вградените говорители и аудио система тип 4.2. Технологиите Dolby и Dolby Atmos ще пресъздадат заобикалящ и обгръщащ Ви звук, без значение на кое място се намирате в стаята. Adaptive Sound+ ще адаптира звуковете и музикалните тонове в по-висши, по-изчистени и по-ясни, докато технологиите Active Voice Amplifier (AVA) и Far-Field Voice ще се грижат за яснотата в диалога и речта на Вашите любими актьори. Тези технологии дори имат способността да регулират автоматично нивата на звука на телевизора, ако в стаята се появи по-висок шум, който може да наруши Вашия съвършен комфорт.

Ако имате саундбар система, то можете да съчетаете нейния звук със звука от високоговорителите на Samsung QE55QN700BTXXH, за да получите истинска симфония от звукови усещания и звукова картина, заедно с помощта на технологията Q-Symphony.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply