четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 55Q70A, 55″ (138 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED Ревю

Телевизор Samsung 55Q70A, 55″ (138 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED

 

Насладете се на следващо ниво на качество на картината с QLED. Quantum Dot захранва над милиард брилянтни нюанси на ярки и реалистични цветове, така че можете да видите детайлно всяко изображение.

Dual LED технологията за двойно LED осветление настройва цветовия тон, за да съответства на типологията на вашето съдържание, така че можете да му се насладите.

Samsung 55Q70A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизор Samsung 55Q70A, 55″ (138 см) е с Quantum 4K процесор, който осигурява пълна производителност, интелигентно оптимизира изображението, звука и много други.

Wide Viewing Angle ви позволява да виждате ярки цветове от множество различни ъгли, с по-малко изкривяване на цветовете.

Автоматично оптимизиран звук, отговарящ на вашето пространство SpaceFit Sound, независимо дали телевизора е на стената или на масата.  Когато има шум в околната среда, това може да наруши гледането. AVA обаче помага да се подчертае гласът в сцената, така че Samsung QE55Q70AATXXH, 55″ (138 см) да може да излъчва ясни диалози на зрителите.

С изключителни подобрения до 4K 120Hz, можете да се насладите на игрово изживяване с курсивно действие, без забавяне и ефекти на размазване при движение.

Samsung 55Q70A

AirSlim независимо дали е на стената или на стелажа, Samsung 55Q70A, 55″ (138 см) идеално ще отговаря на вашето пространство. С уникален екран без видими ръбове, телевизорът подчертава само изображенията, които искате да видите, и нищо друго.

Multi View гледате едновременно телевизията и мобилния си телефон, на един и същ екран. Просто докоснете, за да се свържете мобилния ви телефон към телевизора. Възпроизвеждането на филми или музика от мобилния ви телефон вече е много лесно.

Множество гласови асистенти, интелигентен начин да управлявате телевизора си. Телевизорът се предлага с вградени Bixby, Virtual Assistant и Google Assistant.

С Samsung 55Q70A, 55″ (138 см) не само се наслаждавате на най -доброто качество на картината, но и може да водите по- здравословен живот с Samsung Health. Овладейте упражненията си с обучение за камера, следете ежедневните си статистически данни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply