вторник, юни 18

Телевизор Samsung 55Q60B – пристрастяващо качествена картина

Този плосък екран, черен панел с LED подсветка и дисплей изработен посредством правилата на QLED технология, може да дари пространството в дома Ви, както и Вашите сетива с дълбоко потапяща картина, в която всяко изображение е представено с високо 4K Ultra HD качество. Този високотехнологичен QLED дисплей е с дължина на диагонала 138см (55инча), с разпръснати по цялата дължина и широчина 3840 х 2160 пиксела, и с разположен зад него мощният и интелигентен Quantum Lite 4K. Samsung 55Q60B представлява сбор от десетки интелигентни технологии, сред които: Гласовият асистент Bixby, който ще изпълнява всяка една Ваша Гласова команда и съвременните настройки за свързване с Вашия телефон или таблет  (iOS или Android), като Mirroring, Tap View, Wi-Fi, Bluetooth и портовете: 3 x HDMI, 1 x S/PDIF, CI+ slot и 2 x USB порта.

Samsung 55Q60B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Модерен и съвременен, лансиран през 2022 година, този модел телевизор може да Ви осигури всяко едно от удобствата, за които Вашите приятели говорят или сте гледали в рекламните лозунги. Интелигентно свързване, дублиране на екрана на Вашия телефон, бързо прехвърляне на съдържания, включително и гледането на всяко от най-новите и премиерни заглавия от кината, любимите Ви видео клипове, музика, игри, телевизионни предавания и други от видео приложенията и стрийминг услугите: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV, достъпни за Вас чрез операционната система Tizen.

Прецизно подбраната компилация от технологии на изображенията Ви предоставя кадрите и изображенията от екрана по нов и усъвършенстван начин, структуриран чрез фини кристали, с нано размер. Тази QLED технология Ви носи дълбок и наситен контраст, заслугата на който получавате от специалния контрастен подобрител Contrast Enchancer, също и милиарди цветове и нюанси, представени с пълния им потенциал, във всяка една област от екрана, с помощта на технологията за цветови обем 100% Color volume с Quantum Dot. В своята база данни, тази технологии поддържа и разпознава над милиард цветове и нюанси, които разпръсква прецизно в зоните с не добра осветеност и с не добър цветови баланс и очертания. Картината на Samsung 55Q60B е самото съвършено съвършенство.

Samsung 55Q60B

За Вашите видео игри получавате още по-потапяща наслада + допълнителен Game Bar на екрана, от който можете да конфигурирате допълнителни настройки от играта. Скоростта на обновяване на картината е 120Hz, допълнително подсилена от гейминг технологията Game Motion Plus. Налични са тунерите: DVB-C, DVB-S2 и DVB-T2.

През всеки един миг по време на използването на Samsung 55Q60B, звукът ще се предава от вградени високоговорители, с 20W мощност и със съраунд ефект, подчертан от аудио технологията Dolby. Звукът от този телевизор може буквално да се адаптира към околната среда и към нейния шум, като си синхронизира с него и увеличава или намалява автоматично звука на телевизора. Звукът може още да се комбинира с Вашата аудио или саундбар система, чрез режима за сдвояване Multiroom Link, който ще надгради възможностите на Вашата домашна система и ще я сдвои с тази на телевизора.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply