четвъртък, юли 25

Телевизор Samsung 55AU9072 – използващ интелигентния гласов асистент Bixby

През 2021 година Samsung лансира на пазара своя модел 55AU9072. Той поддържа Smart TV система, която позволява директен достъп до съдържанието на медии, телевизионни програми, филми и музика в мрежата. Може да бъде свързан с интернет или други устройства чрез Wireless, Bluetooth версия 4.2 или Standard Wi-Fi 802.11 ac. Оборудван е с видео приложенията: YouTube; Netflix и HBO Go. HLG форматът позволява на технологията HDR 10+ да предостави широк диапазон от цветове. В комбинация с петдесет и пет инчовия (138 см) плосък LED екрана, той осигурява детайлна висококачествена, 4К картина с резолюция 3840 x 2160.

Samsung 55AU9072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Предлага качество на изображението 2800 PQI или 50 Hz. Операционната система Tizen поддържа стандарт HTML5 и разполага с механизми за защита на данните. Допълнителна функция Mirroring, чрез която лесно можете да гледате своите снимки, видеа и игри от смартфона си на големия екран само с едно движение ще удовлетворят всеки, който не харесва безкрайното ровене в менюто. Телевизорът е оборудван с USB за запис на любимите TV предавания. Лесно можете да го свържете с Вашето iOS или Android устройства, като тази опция Ви позволява да използвате функцията за единичен вход за приложенията, без да е необходимо да въвеждате данните си всеки път.

С този Android TV можете бързо да прехвърляте снимки, видеоклипове, музика и друго съдържание, което обичате, от любимото си устройство направо към Вашия телевизор. Революционната система за гласов асистент Bixby е създадена, за да улесни максимално работата с устройството. Това е изкуствен интелект, който е в състояние да изпълни почти всичко, което може да се направи с докосване на екрана, само чрез гласова команда. Способна е да анализира езика и да изпълни поставените задачи правилно.

Телевизорът е оборудван с един от най-мощните, най-бързите и разбира се най-предпочитаните процесори в света на телевизионните приемници – Crystal Processor 4K.

Основните характеристики на игрите са FreeSync Compatible, VRR, ALLM, HGiG. Има TV тунер, DVB-C, DVB-S2, DVB-T2, както и следните портове: 3 броя HDMI, 2 броя USB и по един брой RJ-45, S/PDIF, CI+ slot, RF. С други думи казано Samsung 55AU9072 Ви предоставя много и различни възможности за свързване на различни периферни и допълващи устройства.

Технологията Dolby Digital Plus , в комбинация с Multiroom Link , Audio Pre-selection Descriptor, OTS lite осигуряват отличен звук с максимална мощност на двата вградени 20W говорители.

Samsung 55AU9072

Енергийната консумация на Samsung UE55AU9072UXXH е между 94kWh и 125kWh, в зависимост от това дали използвате HDR режима, което поставя уреда в категория Class G енергийна ефективност. Продуктът се предлага със захранващ кабел, дистанционно, подробни инструкции и стойка. Има възможност да бъде поставен на стената. Подходящ модел стойка за стена е VESA 200 x 200.

Габаритните размери на телевизора са 1232.9 x 25.7 x 709.2 мм или 1232.9 x 249.1 x 774.1 мм със стояща стойка. Теглото му е 16.2 кg (с включена стойка).

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply