четвъртък, юни 13

Samsung 55AU8072 4К Ultra HD смарт телевизор

Samsung 55AU8072 e ново предложение на корейската компания. Както останалите представители на компанията и този модел съчетава в себе си стилен дизайн и модерни функционалности.

Samsung 55AU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът се задвижва от Crystal 4K процесор. Samsung успя да наложи процесора в много свои модели и само по себе си това е знак, че това е един от най-добрите проецсори. Той извлича 4К резолюция, предоставяйки възможно най-реалистичните цветове, благодарение на сложно картографиране.

Samsung 55AU8072 разполага и със система – Motion Xcelerator. Технологията позволява най-динамичните картини да се движат плавно, без да губят качество, без излишни насичания, благодарение на автоматичното оценяване и компресиране на кадрите.

4К Ultra HD технологията предоставя и 4 пъти повече пиксели в сравнение с обикновен Full HD телевизор. Това се забелязва при висококачествените изображения и 4К видеа, където дори и най-малкият детайл се забелязва в дълбочина.

Както всяко друго устройство на Samsung, така и Samsung UE55AU8072UXXH е базиран на операционна система Tizen. Тя поддържа бърз и надежден достъп до YouTube, HBO Go, Netflix.

Благодарение на USB записвачката, може да записвате автоматично любимото си съдържание, а гласовият асистент ще ви помогне да минимализирате движенията си през горещите летни дни. Телевизорът работи, както със смарто устройства базирани на Android, така и с iOS. Потребителите със смарт устройства Samsung могат да изградят цяла смарт система в дома си, а Bixby винаги ще отговаря на вашите желания.

Основно предимство на продуктите на Samsung, винаги е бил дизайна. И тук няма да останете разчоровани. Телевизорът е изключително тънък и по този начин може да бъде поставен максимално близо до стената или върху мебел с по-малка дебелина. Рамките около телевизора са тънки, което създава впечатление за обем, а 55 инчовият дисплей (138 см) изглежда като естествен завършек на всеки апартамент.

Samsung 55AU8072

Samsung 55AU8072 е отлично предложение, ако търсите отличен телевизор на разумна цена, който да предоставя най-модерните технологи, в съчетание с уникална 4К картина.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply