понеделник, март 4

Телевизор Samsung 55AU7172 – комбинация от завладяващи цветове и неповторимо озвучаване

Ако търсите модерен телевизор, който съчетава необходимата и полезна функционалност, удобно управление, висококачествено изображение и приятен звук, и в същото време има стилен дизайн, тогава със сигурност трябва да обърнете внимание на модела 55AU7172 на една от най-добрите марки на пазара – Samsung. Телевизорът се появява на пазара през 2021 година и може да дари Вас и Вашия дом с най-новите и съвременни технологии, които бъдещето на телевизорите познава.

Samsung 55AU7172

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Качество на изображението: LED екран с диагонал 55 инча, което се равнява на 138см, с резолюция от 3840 x 2160 пиксела позволяващи излъчването на 4K изображения с невероятно качество и с ефект на пълно потапяне. Поддръжката за HDR10+ Ви позволява да разширите цветовия диапазон на яркостта на изображенията, възпроизвеждани от телевизора и да увеличите броя на отразените нюанси и тонове. Телевизорът се управлява от интелигентен и мощен Crystal 4K процесор, който обработва и коригира изображенията всяка секунда. Скоростта на обновяването на изображенията е 50Hz.

Съдържанието на екрана изглежда богато и цветно с прецизно изобразяване на дребните детайли. Потребителят ще може да оцени максималния реализъм на нюансите и невероятното естествено възпроизвеждане на цветовете на всякакъв вид съдържание.

Звук на живо: Вградената акустика на два 20W вградени високоговорителя възпроизвежда висококачествен заобикалящ (съраунд) звук. В процеса на показване на изображението на екрана, звукът се движи заедно с източника си, което засилва допълнително усещането за реалистичност на възпроизвежданото съдържание. Samsung 55AU7172 също така разполага и с най-новите и съвременни аудио технологии, сред които Dolby Digital Plus, Multiroom Link и Audio Pre-selection Descriptor. Те позволяват звукът да се чува едновременно от говорителите на телевизора и от саундбара, като така предоставя отличителен съраунд звук едновременно от двете устройства.

Smart телевизор: Smart възможностите на Samsung 55AU7172 допринасят за още по-приятно използване и със сигурност ще улеснят живота Ви. Лесното управление и намиране на необходимото съдържание, гласовото управление на приложенията и всички устройства от системата „умен дом“, извеждат Samsung 55AU7172 на недостижимо ниво. Операционната система Tizen е с предварително инсталирани видео приложения като YouTube, Netflix и HBO Go.

Mirroring и свързване с други устройства: Телевизорът предоставя възможност за Mirroring с двете най-популярни операционни системи за мобилни устройства – iOS и Android. С други думи, това Ви позволява да споделите безпроблемно и мигновено съдържание от Вашите смартфон или таблет, като например филми, снимки, музика или каквото друго Ви е необходимо.

Дизайн: Външният вид на телевизора се отличава със строг и сдържан дизайн, без излишни и натрапчиви детайли. Тънките рамки в тъмносив цвят грациозно ограждат областта на екрана, фокусирайки вниманието на зрителя директно върху изображението. Изящното тънко устройство ще се впише перфектно в интериора на апартамента или офиса Ви, доставяйки удоволствие от почивката или работата.

Samsung 55AU7172

Размерите на Samsung 55AU7172, заедно със стойката са 250.2 x 1230.5 x 783.3мм, а без нея – 59.9 x 1230.5 x 707.2 мм. Не на последно място, Samsung UE55AU7172UXXH предоставя перфектното решение на проблема с вечно пречещите кабели. Те са подредени и скрити в стойката на телевизора. Възможно е телевизорът да бъде монтиран на стена чрез VESA съвместима стойка с размери 200 × 200мм.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply