четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 50TU7092 – с истинска кристално чиста картина

Големият плосък екран на Samsung 50TU7092 е последното уникално съвършенство, от което се нуждае интериорът на Вашия дом, за да получите нужното забавление вечер след работа и Вашата релаксираща почивка през останалото свободно време.

Samsung 50TU7092

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 50TU7092 е Smart TV, ръководен от интелигентната операционна система Tizen и Crystal Processor 4K, правещи го бърз, лесен за управление и много интуитивен в разбирането на Вашите предпочитания за гледане на телевизионни предавания. Докато използвате Samsung 50TU7092 ще можете да избирате между видео приложения като YouTube, Netflix или HBO Go, за да бъдете в течението с най-актуалните клипове, филми и телевизионни предавания.

Mirroring функцията може да накара този LED телевизор да получи, прочете и възпроизведе съдържанието от Вашето iOS или Android Smart устройство. Можете да използвате и Вашата домашна Wi-Fi връзка, за да свържете телевизора с други периферни устройства. Можете да го направите и чрез портовете за USB, 2 x HDMI, 1 x S/PDIF, CI+ slot или RF.

HDR технологията в 125 сантиметровия екран (диагонал) може да възпроизвежда специално за всяко Ваше филмово изживяване 4К изображения. Технологиите за чисто и реалистично изразяване на цветовете (PurColor), за динамичен и пъстър контраст (Mega Contrast) и филмов режим (Film Mode), могат да усъвършенстват всеки миг от Вашия престой пред телевизора и дори да го извисят до ново ниво, каквото до сега не сте получавали от Вашия по-стар телевизор.

Samsung UE50TU7092UXXH комбинира своята динамична картина с чисто и ясно аудио възпроизвеждане. И как иначе?! Каква би била една перфектна картина без подходящо озвучаване? Dolby Digital Plus и Multiroom Link ще се погрижат звукът да Ви прегръща, докато стоите облегнати на Вашия диван и да се насочва директно към Вас, така сякаш се намирате в центъра на всяко събитие показващо се на екрана. Аудио функцията Dialog Enhancement регулира честотната лента на централния канал, за да подобри диалога във филмите и вокалите в музиката за по-лесно слушане.

Samsung 50TU7092

Компактните размери на този умен телевизор от 1115.8 x 250.2 x 718.6мм заедно със стойката са идеалното и практично решение дори за домовете с ограничено свободно пространство. Телевизорът може да бъде поставен и на стената чрез VESA съвместимост от 200 х 200см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply