неделя, май 26

Телевизор Samsung 50QN90B – 50 инча NEO QLED – 50 инча удоволствие

Вземете в дома си това 50 инчово бижу, притежаващо огромен комплекс от едни от най-съвременните технологии предоставящи само и единствено удоволствия на своите потребители.Сред частта с характеристики е важно да знаете, че Samsung 50QN90B в никакъв случай не е обикновен телевизор. С лансирането си през 2022 година, той бе представен с една от най-иновативните технологии за създаване и подпомагане на дисплеи – NEO QLED. По същество тази технологии позволява сложното изграждане на дисплея да стане посредством много малки и фини органични диоди, големи колкото пясъчни прашинки. Благодарение на NEO QLED, телевизорът може да се похвали с изключително високо 4К качество на своята 50 инчова картина.

Samsung 50QN90B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът е с плосък екран, с черен панел и черна рамка около картината. Енергийната ефективност съгласно най-новите европейски стандарти е Class F.

Захранван е от една от най-съвременните и популярни операционни системи Tizen, с която освен бързина и мощност сред техническите настройки и параметри, получавате и достъп до огромните съдържания на видео приложенията: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV. Те Ви носят разнообразие от заглавия, филмови и телевизионни поредици, както и достъп до най-актуалните видео канали и телевизионни премиери. На кратно казано – няма как да Ви бъде скучно у дома, когато имате телевизор Samsung 50QN90B.

Търсенето на филми и предавания, както и настройването на самия телевизор може да осъществите чрез Гласови команди. Изречете на глас това, което търсите сред настройките на телевизора или например заглавието на филма, който Ви се гледа в момента, и Гласовият асистент Bixby ще го визуализира на момента. Със Samsung 50QN90В е лесно да превърнете дома си в автоматизиран и да усетите насладата от това да контролирате уредите си, без да ставате от мястото си.

Samsung 50QN90B притежава функцията за свързаност Mirroring, с която можете да осъщестивите връзка с Вашия iOS или Android телефон. Можете също така да използвате функцията Tap View, която дублира екрана на телефона Ви с този на телевизора – само с едно докосване на панелите им един до друг. Едно доближаване на панелите и вече имате огромен телефонен екран, само че с големина 50 инча. Невероятно е! Можете да разглеждате Вашата социална мрежа, да гледате видео клипове с високо качество или да прелиствате снимките си от последното приключение с висока разделителна способност.

Нека разгледаме по-подробно технологиите на изображения и аудио технологиите, които този телевизор предлага. Това са сбор от добре подбрани технологии, които имат единствената цел да предоставят непрекъснато и в реално време комфорт за своите потребители. Contrast Enhancer подобрява контраста, спрямо светлината в стаята, в която се намирате; Ultra Viewing Angle разширява зрителния диапазон, като позволява на картината да не променя своите качествени характеристики, дори ако я гледате под остър ъгъл до 89 градуса; 100% Color Volume с Quantum Dot обогатява и насища обектите от екрана до достигане на пълния диапазон на оцветеност. Технологията разпознава и съхранява милиарди цветове и нюанси и може да засича автоматично зоните, в които липсва цвят, като след това се насочва към тях и добавя нужното. В резултат на тази прецизна работа, винаги получавате изключително наситени, цветни и напълно реалистични цветове; Real Depth Enhancer създава дълбочина в кадрите. Никога повече семпли и повърхностни изображения. С тази технология всеки обект е дълбок и изглеждащ реалистичен, така сякаш можете да го докоснете и хванете с ръката си; EyeComfort ще се грижи за комфорта Ви по време на гледането на филм – денем и нощем. Технологията анализира нивото на дневната и нощната осветеност в стаята, и регулира своите настройки спрямо нея. Така, когато гледате филм вечер, синята светлина от екрана ще бъде намалена, за да не дразни очите Ви и да Ви позволи да се насладите с максимално качество на излъчвания филм или предаване.

Любителите на видео игри ще разполагат с допълнителен Game Bar, от който да надстройват  характеристиките на своите игри. Геймърите могат да се възползват от технологията Multi View, с която екранът се разделя на няколко обособени области, в които можете едновременно да играете Вашата игра и да гледате клипове със стратегии или пък да следите любимия си филм.

Samsung 50QN90B

Samsung QE50QN90BATXXH може да осъществи безжична Wi-Fi и Bluetooth връзка, както и да бъде свързан към различни периферни устройства, като клавиатура, високоговорители, слушалки, геймпад и други, чрез: 1 x S/PDIF, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

Вашите слухови сетива също ще се чувстват облагодетелствани, благодарение на 60W мощност на вградените говорители, от аудио системата тип 4.2, които можете да свържете заедно със Вашата саундбар система, благодарение на функцията Multiroom Link, а след това да ги настроите в още по-мощно съраунд озвучаване с помощта на технологията Dolby Atmos, която кара звука да прегръща, където и да се намира в стаята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply